P!nk staat dit weekend pas op Werchter Boutique, maar gaat nu al viraal op TikTok

Het is nog enkele dagen wachten voor we P!nk in ons land zien schitteren, maar op TikTok schittert ze al enkele dagen. Haar nieuwe tour ging vorige week in première in het Engelse Bolton en daar toonde de 43-jarige zangeres opnieuw dat ze nog lang niet afgeschreven moet worden. In verschillende video’s is te zien hoe ze niet langer dan twee songs met haar twee voeten op het podium blijft staan.

Dit weekend is het zover. Dan wordt de Belgische festivalzomer officieel afgetrapt met Werchter Boutique. Op zaterdag 17 juni staan er zes acts op de wei van Werchter. De hoofdact is zangeres P!nk, die na enkele jaren terugkeert met haar ‘Summer Carnival Tour’. En zoals we dat van de zangeres gewoon zijn, komt daar ook de nodige acrobatie aan te pas. Heel wat video’s van de show gaan alvast viraal op TikTok.

Nieuw album

Eerder dit jaar kwam P!nk na twee jaar met haar nieuwe album ‘Trustfall’. De eerste single van dat album was Irrelevant. Dat lied kwam vorige zomer uit nadat de zangeres kritiek over zich heen kreeg omdat ze zich uitsprak tegen de beslissing van het Amerikaans Hooggerechtshof om de Roe v. Wade-wet rond abortus af te voeren. Omdat mensen haar toen aanmaanden om “te zwijgen en te zingen”, maakte ze er een lied over.

Niet veel later bracht de zangeres ook Never Gonna Not Dance Again en Trustfall uit. Toen de zangeres dat laatste lied voor het eerst live bracht, zorgde ze voor een emotionele act met trampolines. Iets wat ook tijdens haar aankomende tour zou terugkeren.

Summer Carnival Tour

Met haar vorige album ‘Hurts 2B Human’ ging de zangeres, mede door de coronacrisis, nooit op tour. Een concert op Belgische bodem dateert ondertussen dan ook al van 27 juni 2019, toen de zangeres een van de headliners van Rock Werchter was.

Maar deze zaterdag is het dus weer zover. Dan staat de zangeres als headliner op Werchter Boutique. In haar nieuwe ‘Summer Carnival Tour’ grijpt ze terug naar wat haar ooit zo iconisch maakte, namelijk de acrobatie in haar shows. Al sinds de openingsavond van de nieuwe show, gaan er op TikTok allerlei filmpjes viraal waarin de zangeres in het rond vliegt.

Zo start de show met P!nk die uit een gigantische mond komt gevlogen, hangt ze ook met een doek in de lucht én wordt ze tijdens So What in ware Mega Mindy-stijl het publiek in gekatapulteerd. Of al die mogelijkheden er ook zullen zijn op de wei van Werchter, dat valt af te wachten. Maar de bezoekers mogen zich alvast klaarmaken voor een knettergekke show.

Bekijk hieronder enkele video’s van P!nks show:

@officialemiliaxx #pink #sowhatlive #pinklive #boltonpink #summercarnival #pink #InstaxChallenge #CloseYourRings ♬ original sound – officialemiliax
@stpsam My auntie has always said Pink is the best concert shes ever been to. I attended her Bolton show with my parents and I agree. Wow. She flies #pink #pinksummercarnival2023 ♬ original sound – Sam Teale
@stephenjohnh @P!NK get the party started opening number #summercarnival #summercarnivaltour2023 #pink #bristol #trustfall #getthepartystarted #remix ♬ original sound – The concert guy
Meer
Lees meer...