‘Pinocchio’ krijgt officiële trailer

Disney heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Pinocchio, de nieuwe live action-remake van het wereldberoemde sprookje. De nieuwe film verschijnt op donderdag 8 september meteen op de streamingdienst Disney+.

De live action-remake van Pinocchio is een van de tientallen titels die op Disney+ Day, donderdag 8 september, verschijnt. Omdat die dag steeds dichterbij komt, heeft Disney nu de officiële trailer voor de film op de wereld losgelaten.

Pinocchio

Pinocchio vertelt het bekende sprookje over Geppetto en zijn pop Pinocchio. Geppetto is een oude houtbewerker die droomt van een zoon. Hij besluit om een houten pop te maken die hij de naam Pinochio geeft. Wanneer hij gaat slapen, doet hij een wens: dat Pinocchio tot leven wordt gewekt. En door een goede fee wordt die wens in vervulling gebracht. Maar Pinocchio raakt al snel op het verkeerde pad. In de officiële trailer voor de nieuwe film krijgen we al te zien dat de live action-remake van Pinocchio heel dicht blijft bij de animatiefilm uit 1940. Zo zullen kenners zeker al enkele scènes herkennen.

In de nieuwe film zijn onder andere Tom Hanks (Geppetto), Cynthia Erivo (The Blue Fairy), Giuseppe Battiston (Stromboli) en Luke Evans (The Coachman) te zien. Daarnaast leenden Benjamin Evan Ainsworth (Pinocchio), Joseph Gordon-Levitt (Jiminy Cricket) en Keegan-Michael Key (Honest John) hun stem aan geanimeerde personages.

Bekijk hier de officiële trailer voor Pinocchio:

Meer
Lees meer...