Left Right
scrollTop top

Pommeline van ‘Temptation Island’ toont haar nieuwe billen enkele uren na haar tweede operatie


Pommeline van ‘Temptation Island’ toont haar nieuwe billen enkele uren na haar tweede operatie

Pommeline van ‘Temptation Island’ heeft vandaag haar billen voor de tweede keer laten vergroten. De blondine ging deze keer voor implantaten omdat ze na de vorige ingreep niet helemaal tevreden was. Nu is ze helemaal in de wolken en showt ze haar gloednieuwe derrière meteen op Instagram. 

Sinds vandaag is Pommeline, aka mevrouw Fabrizio, van Temptation Island weer wat “cc aan humor” rijker. Ze liet vandaag haar bilpartij nog een maatje groter maken en nu, amper een paar uren na de operatie, toont ze haar nieuwe billen al op Instagram.

Implantaten

In oktober vorig jaar liet Pommeline haar billen al een keertje vergroten. Toen ging ze voor een ‘Brazilian Butt Lift’, een ingreep waarbij vet vanuit de buik in de billen wordt geïnjecteerd. Maar de getatoeëerde blondine vond het eindresultaat niet drastisch genoeg en ging nu dus nog een keertje onder het mes.

Deze keer werd er geen vet gebruikt maar werden er implantaten in haar achterwerk gestoken. Elke bil kreeg zo een implantaat van 360 cc. Waardoor de derrière van Tillière op slag een heel pak prominenter werd.

Instagram pommelinetilliere

Nieuwe achterbumper

De operatie van Pommeline ging normaal gezien live uitgezonden worden op het Instagramprofiel van plastisch consulente Diana Gabriels, maar door internetproblemen was dit niet mogelijk. Gelukkig hebben zowel Pommeline als Diana het hele gebeuren gefilmd en mogen we van allebei dus nog een uitgebreide vlog verwachten.

Ondertussen heeft Pommeline wel al het voorlopige resultaat getoond op Instagram. Haar billen moeten natuurlijk nog wel een beetje genezen, maar het verschil is duidelijk merkbaar. Pommeline liet weten blij te zijn met haar nieuwe billen, maar dat het voorlopig nog erg veel pijn doet.

Wat vinden jullie van de nieuwe achterbumper van Pommeline?

Instagram pommelinetilliere
Instagram pommelinetilliere, diana.gabriels

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…