‘Pose’: Derde en laatste seizoen krijgt trailer

In mei verschijnt het derde en laatste seizoen van Pose op de Amerikaanse zender FX. Dat seizoen krijgt nu een officiële trailer waardoor we al wat meer te weten komen over de inhoud van het laatste seizoen van de bijzondere reeks.

Eerder dit jaar kwamen we al te weten dat het derde seizoen van Pose het laatste wordt. Regisseur Ryan Murphy liet weten dat drie seizoenen voldoende zijn. “We hebben exact het verhaal kunnen vertellen dat we wilden vertellen, op de manier waarop we het wilden vertellen. Ik ben zo vereerd en dankbaar.”

Trailer

Het derde en laatste seizoen van Pose heeft nu een trailer gekregen. Daarin is te zien hoe Blanca (Mj Rodriguez) aan de slag is als verpleegster. Uiteraard komen ook haar “kinderen” aan bod. Daarbij zijn Angel (Indya Moore) en Papi (Angel Bismark Curiel) nog steeds smoorverliefd en krijgen we zelfs al een fractie van hun huwelijk te zien.

Maar, net zoals in de vorige seizoenen, is het niet allemaal rozengeur en maneschijn voor de personages. Pray Tell (Billie Porter) sukkelt duidelijk nog steeds met zijn gezondheid nadat hij vorig seizoen lang in het ziekenhuis moest verblijven door zijn hiv-besmetting. In de trailer zien we hoe hij op een brancard wordt meegenomen. We horen hem zeggen: “De balls zijn niet meer wat ze waren. Cashprijzen, kitscherige lip syncs … Ze waren belangrijk voor onze gemeenschap en toen begonnen mensen te sterven”. Later maakt hij duidelijk dat hij zich niet zomaar gewonnen zal geven aan het virus.

Het derde en laatste seizoen van Pose gaat op 2 mei van start op de Amerikaanse zender FX. Het is nog niet geweten wanneer het op Netflix zal verschijnen.

Bekijk hier de trailer voor het derde en laatste seizoen van Pose:

Pose is te vinden in onze top 50 van de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...