‘Pretty Little Liars: Original Sin’ verschijnt eind deze maand op Streamz: Bekijk de trailer hier

Vanaf 29 juli kunnen de fans van Pretty Little Liars hun hart ophalen. Vijf jaar na het einde van de originele serie komt Streamz namelijk met een spin-off. Die spin-off heet Pretty Little Liars: Original Sin en volgt (net zoals in de eerste serie) de avonturen van A en zijn geheimzinnig stalkgedrag.

Wie dacht dat de verhalen rond Pretty Little Liars volledig waren afgelopen, is verkeerd. De Amerikaanse streamingdienst HBO Max maakte namelijk een spin-off die volledig gebaseerd is op de originele serie. In Pretty Little Liars: Original Sin zien we hoe een nieuwe mysterieuze ‘A’ zich voorbereid om vijf nietsvermoedende tieners te belagen. De kenners van de serie zullen ongetwijfeld ook de titelsong herkennen. De nieuwe serie verschijnt op 29 juli op Streamz.

Pretty Little Liars: Original Sin

De nieuwe reeks lijkt op het eerste zicht een iets donkerdere kopie van het origineel te zijn. Het verhaal speelt zich in hetzelfde universum als Pretty Little Liars af, maar wel in een ander stadje. Zo bevinden de hoofdrolspelers zich nu in Millwood, een stadje dat twintig jaar eerder verscheurd werd door een aantal tragische gebeurtenissen.

In dat stadje wonen vijf nieuwe tieners die kennismaken met een geheimzinnige aanvaller, A. Wat volgt zijn een aantal mysterieuze gebeurtenissen, heel wat drama en de nodige romance. De nieuwe groep tieners bestaat uit tienermoeder Imogen, regisseur in spe Tabby, de getraumatiseerde Minnie, ballerina Faran en hardloopster Noa.

Succes

Pretty Little Liars: Original Sin heeft alvast alles om het te maken, maar toch valt het succes nog af te wachten. De originele reeks telde zeven seizoenen, waarbij de identiteit van A pas op het einde werd bekendgemaakt. Het valt dus af te wachten hoe de serie zal evolueren en of we al eerder een reveal zullen krijgen. Hoe dan ook is het allereerste seizoen vanaf 28 juni te zien op Streamz.

Bekijk de trailer van Pretty Little Liars: Original Sin hier:

Meer
Lees meer...