Left Right
scrollTop top

Producers van ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ maken nieuwe Netflix-thriller over dj’s op Ibiza


Producers van ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ maken nieuwe Netflix-thriller over dj’s op Ibiza

Fans van ‘La Casa De Papel’ en ‘The Crown’ mogen een gat in de lucht springen, want Netflix heeft net ‘White Lines’ besteld met producers van beide shows. De drama/thriller-reeks speelt zich af op Ibiza, waar de mysterieuze verdwijning van een dj uit Manchester onderzocht wordt.

De aankondiging werd gedaan op de 2018 Teen Choice Awards in de Amerikaanse stad Los Angeles. White Lines zal in elkaar geflanst worden door scenarist en producer Alex Pina van La Casa De Papel. De executive producers zijn Andy Harries (The Crown), Sharon Hughff (Strike Back) en Cristina Lopez Ferraz (La Casa De Papel).

Dit voorjaar bracht Netflix nog de succesvolle film Ibiza uit, een romantische komedie die zich afspeelt op Ibiza. Hier gaat het dus om een drama/thriller-reeks met Ibiza als setting. Dat melden de Amerikaanse mediakanalen Variety en Decider.

Intense drama/thriller

In een persbericht wordt een korte samenvatting van White Lines gegeven:

“Wanneer het lichaam van een legendarische dj uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza gevonden wordt, keert zijn zus terug naar het eiland om na te gaan wat er gebeurd is. Haar onderzoek sleept haar door een intense wereld van dancemuziek, grote jachtschepen, leugens en alibi’s. Ze wordt gedwongen om de donkere kantjes van zichzelf te confronteren op een plek waar iedereen on the edge leeft.”

Er is nog geen officiële releasedatum vrijgegeven, maar de pre-productie van White Lines is al aan de gang. Wij kunnen alvast niet wachten!

Geen geduld om te wachten? Ontdek dan een andere reeks in onze regelmatig hernieuwde lijst met 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…