Je kan je profielicoon op Netflix nu veranderen naar een Pokémon

Sinds gisteren, 28 december, kan je op Netflix kijken naar Pokémon Concierge. Deze nieuwe stop-motionminiserie bevat heel wat schattige Pokémon en die kan je nu ook gebruiken als je zoekt naar een nieuw profielicoontje op je account.

Pokémon mag dan al meer dan 27 jaar oud zijn, aan populariteit heeft het nog niet veel ingeboet. Dat weet ook Netflix. Het sloot daarom begin dit jaar een samenwerking af met The Pokémon Company voor het maken van een film.

Pokémon Concierge

Pokémon Concierge vertelt het verhaal van Haru. Zij is conciërge in het Pokémon Resort en moet er dus voor zorgen dat alle bezoekende Pokémon zich volledig op hun gemak voelen. Tijdens haar werk heeft Haru allerlei interacties met zowel Pokémon als gasten van het resort. Daarbij herkennen we in de trailer vooral Pokémon van de eerste generatie, al zijn er ook enkele van latere generaties. Zo lijkt Haru een vriendschap af te sluiten met een – aanvankelijk nogal koppige – Psyduck. Dat loopt in het begin niet heel vlot, maar na verloop van tijd beginnen de twee steeds dichter naar elkaar toe te groeien.

De reeks bestaat uit amper vier afleveringen van elk zo’n twintig minuten. Het is ook anders dan de gewone animatieseries van Pokémon, aangezien er geen gevechten te zien zijn, maar enkel lieve, schattige verhalen.

Profielicoon

Uiteraard duiken er in Pokémon Concierge heel wat gekende en minder gekende Pokémon op uit verschillende generaties. Aangezien het gaat om een stop-montionserie zien die er net iets anders uit dan je gewoon bent. En deze superschattige figuurtjes zijn nu ook beschikbaar als profielicoon op Netflix. Daarvoor heb je de keuze tussen maar liefst achttien Pokémon en vier mensen.

Meer
Lees meer...