Left Right
scrollTop top

‘Proximus Pickx’: het nieuwe digitale tv-aanbod


Pickx
© Pickx

Net zoals de streamingdienst Netflix, biedt ook het telecombedrijf Proximus een digitaal tv-aanbod aan dat zonet volledig vernieuwd is. Proximus lanceert de vernieuwing onder de naam ‘Proximus Pickx’ waar je terecht kan voor al je favoriete tv-programma’s. De nieuwe ‘Proximus Pickx’ zorgt ervoor dat je zonder moeite online naar tv kan kijken. Je kan je favoriete programma’s dus zowel via de tv, een app of online bekijken waar en wanneer je zelf wil. En niet onbelangrijk is dat er hier vanaf nu ook nieuws en wedstrijden op verschijnen.

Proximus wil zijn tv-aanbod toegankelijker maken voor zowel digitale als mobiele toestellen en daarvoor doen zij aan vernieuwing. Het nieuwe tv-platform komt samen met een vernieuwde decoder die het mogelijk zal maken om apps te downloaden en waar je zelfs games op zal kunnen spelen.

Proximus wil eigen Netflix lanceren.

Proximus Pickx

Dat vernieuwde aanbod, ‘Pickx’, van Proximus geeft jou de kans om zowel tv te kijken als te surfen op het web. Het telecombedrijf wil namelijk dat zijn klanten op een gemakkelijke manier naar tv kunnen kijken en dat zowel ’s avonds voor de tv als op je smartphone via de app of online wanneer je op de tram zit. Je kan dus vanaf nu zowel de tv-gids als de rubriek ‘mijn video’s’ online bekijken waar je ook bent.

België duurste in Europa voor mobiele data: er moet vierde netwerk komen naast Proximus, Telenet en Orange.

Nieuwe decoder

Ook is er een nieuwe decoder op komst waar je enkel nog maar hoeft te vragen om je programma door te spoelen of iets luider te zetten en de decoder dat zonder problemen doet. Het is vergelijkbaar met wat het telecombedrijf Telenet al eerder in zijn aanbod stak. Daarnaast zullen er ook apps zoals YouTube of Spotify op te beluisteren zijn. Verder kan je er als fervente gameliefhebber ook games op spelen. Alles wat je maar wenst in één klap dus. Volgens het telecombedrijf laat de nieuwe decoder nog enkele maanden op zich wachten, maar we hebben een mooi vooruitzicht.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...