Remake ‘One Day’ vanaf vandaag te vinden op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de serie One Day. De titel van de reeks zal bij fans van het romcomgenre wellicht een belletje doen rinkelen. En dat is niet zomaar. Het gaat namelijk om een nieuwe remake van het boek One Day van David Nicholls. Het verhaal werd in 2011 al eens verfilmd met Anne Hathaway en Jim Sturgess in de hoofdrollen, maar nu is het dus in een 2024-jasje gegoten in de vorm van een serie.

Romcomliefhebbers kunnen vanaf vandaag opnieuw genieten van een nieuwe romantische reeks. Het gaat om een nieuwe interpretatie van de roman One Day van David Nicholls. De roman werd in 2011, ondertussen 13 jaar geleden, al eens verfilmd, maar nu gaat het om een modernere versie.

One Day

One Day vertelt het verhaal van Emma Morley (Ambika Mod) en Dexter Mayhew (Leo Woodall). Zij leren elkaar kennen op een feestje op 15 juli 1988, waarna ze een onenightstand hebben. Vervolgens krijgen we de twee te zien, telkens een jaar later, op dezelfde dag. We zien zo hoe ze soms naar elkaar toegroeien, maar op andere momenten uit elkaar groeien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ambika Mod en Leo Woodall. Ambika Mod kan je kennen van haar rollen in This Is Going To Hurt en I Hate Suzie. Leo Woodall kan je kennen uit Citadel en het tweede seizoen van The White Lotus. De reeks is geregisseerd door Molly Manners, die eerder verantwoordelijk was voor In My Skin. David Nicholls, die de roman One Day schreef, is betrokken bij de reeks als executive producer.

One Day bestaat uit veertien afleveringen die vanaf nu allemaal te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor One Day:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...