Tover jezelf om tot een ‘Rick and Morty’-personage met nieuwe website van Adult Swim

Het vijfde seizoen van Rick and Morty komt eraan en om dat te vieren heeft zender Adult Swim nu een nieuwe website gelanceerd. Op die website, toepasselijk Go Rick Yourself genaamd, kan je jezelf omtoveren in een personage uit de reeks en daarbij kan je zo creatief zijn als je zelf wil.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je er zou uitzien als een personage in Rick and Morty, dan kan je dat nu zelf uitzoeken. Adult Swim heeft namelijk een website gelanceerd waarop je van jezelf een personage uit de animatiereeks kan maken.

Go Rick Yourself

De site kreeg de naam GoRickYourself.com. Wanneer je de website opent, kan je meteen aan de slag. Daarbij kan je kiezen voor een blank canvas of voor een bestaand lichaam. Die bestaande lichamen gaan van dat van Rick en Morty tot – jawel – dat van Pickle Rick.

Bij het blank (nu ja, blauw) canvas kan je alles customizen van je haar tot je linkerarm. En daarbij zijn de opties ver uiteenlopend. Zo kan je gaan voor flamingo-armen en spinnenbenen. Tot slot kan je jezelf ook plaatsen in een van de vele decors van Rick and Morty zoals bijvoorbeeld Froopyland, maar ook de slaapkamer van Morty behoort tot de opties.

Seizoen 5

Het vijfde seizoen van Rick and Morty gaat op 20 juni in première in de Verenigde Staten. Bij ons zijn de eerste vier seizoenen van Rick and Morty te bekijken via Netflix. Het is nog niet geweten wanneer het vijfde seizoen zal verschijnen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...