Nieuwe trailer voor ‘Rick and Morty’ seizoen 5

Time to get riggity riggity wrecked! De trailer voor het nieuwe seizoen van Rick and Morty, dat in juni verschijnt, werd gelanceerd. We zijn het ondertussen gewoon: Rick brengt zijn familie in gevaar.

Het nieuwe seizoen van Rick and Morty is er bijna. Fans zijn het ondertussen gewoon dat er soms jaren tussen verschillende seizoenen zitten. Ook tussen verschillende afleveringen binnen een seizoen is het soms maanden wachten. Dat geduld loont, want meestal worden er pareltjes van afleveringen afgeleverd, de ene al waanzinniger dan de andere.

Veel parodieën

De makers zullen de kijkers weer bestoken met parodieën. Hierbij sparen ze niets of niemand en gaan ze door het vuur om zoveel mogelijk mensen belachelijk te maken. Rick blijft zijn kleinzoon Morty meenemen op avonturen in andere dimensies. Jerry, de vader van Rick, blijft de zielige man die tevergeefs vecht voor de liefde van zijn gezin. En ondertussen blijven ze samen monsters vernietigen.

Er kwam afgelopen weekend ook een kortfilm uit van de serie. In Rick and Morty in The Eternal Nightmare Machine zie je Rick en Morty in een cartoon die gebaseerd is op een videospel. Jarenlange fans van de serie zullen heel wat herkennen uit de vorige seizoenen.

https://www.youtube.com/watch?v=U_JR4dDNIJE&t=327s

Naar andere dimensies

In Rick and Morty volgen we de cynische wetenschapper en zelfverklaarde slimste man ter wereld Rick Sanchez. Hij neemt zijn bange kleinzoon Morty Smith mee op avontuur in andere dimensies, meestal met het doel om vijanden van Rick uit te schakelen of om Rick te verrijken. De serie werd bedacht door Dan Harmon, die ook Community bedacht. Door de grote fanbase en het algemene publiek worden de aflevering altijd gesmaakt. Het enige struikelblok voor vele fans is de tijd die vaak tussen seizoenen en zelfs afleveringen ligt. De eerste vier seizoenen zijn te vinden op Netflix. Seizoen vijf komt eerst op Adult Swim en zal later op Netflix verschijnen.

Bekijk hier de trailer van seizoen vijf van Rick and Morty:

Rick and Morty is te vinden in de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...