‘Rick and Morty’-spinoffs in de maak: meer nadruk op Summer

Momenteel loopt seizoen vier van Rick and Morty, maar het ziet ernaar uit dat het niet lang zal duren eer we nieuwe content rond het olijke duo te zien krijgen. Er zouden namelijk spinoffs in de maak zijn, waarbij de nadruk op Summer, de zus van Morty, komt te liggen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Momenteel worden er met mondjesmaat nieuw afleveringen van Rick and Morty seizoen vier gelost, maar er ligt nog extra nieuw materiaal op de loer. In die extra content zou Summer een meer prominente rol dan ooit spelen. Dat zegt Spencer Grammer, de stemactrice van Summer, op de podcast Collider’s Saturday Mourning Cartoons

Seizoen vijf al in productie

Grammer zei letterlijk dat er “meer spinoff-afleveringen” in de pijplijn zitten: “Er zijn dynamische verhalen met Summer in de maak. Er komen nog twee van die afleveringen tijdens dit seizoen uit en later zullen er nog vijf verschijnen. Trouwens, ik weet dat de productie van seizoen vijf al begonnen is. Ik hoop dat we haar achtergrond en toekomst meer zullen kunnen uitspitten.”

Meer
Lees meer...