‘Riverdale’ brengt hulde aan overleden acteur Luke Perry

Luke Perry Fred Andrews Riverdale
Netflix/Riverdale

Riverdale is begonnen aan de productie van het vierde seizoen. En dat zal meteen met een speciale aflevering beginnen. De aflevering heet In Memoriam en is – zoals de naam al doet vermoeden – een eerbetoon aan de overleden Riverdale-acteur Luke Perry.

Het vierde seizoen van Riverdale is iets waar veel fans op zitten te wachten. En nu hebben ze daar nog een extra reden voor: de serie eert Luke Perry in de eerste aflevering, die In Memoriam zal heten. Dat maakte Roberto Aguirre-Sacasa, een van de makers van Riverdale, zelf bekend via Twitter.

De emotionele tweet

“Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van #Riverdale die we dit jaar maken, als het niet ooit is”, schreef Aguirre-Sacasa bij een foto van het script van de aflevering In Memoriam. “Een eerbetoon aan onze overleden vriend. Dankbaar voor deze kans om Luke & Fred te eren.” Waar de aflevering precies over gaat, is nog niet geweten.

Meer Luke Perry in seizoen vier

De laatste scène van Luke Perry in Riverdale, was tijdens de finale van het derde seizoen. Maar niet getreurd: volgens de makers staan er nog afleveringen klaar, die opgenomen waren voor Perry overleed en die nog moeten worden uitgezonden.

Luke Perry overleed in maart na een beroerte. De 52-jarige acteur werd bekend als Dylan McKay in Beverly Hills 90210 en speelde tot zijn dood Fred Andrews in Riverdale.

Riverdale-zoon KJ Apa over de dood van Luke Perry:

Gesponsorde artikelen