RM (BTS) aangesteld als PR-ambassadeur van Killed in Action Recovery-organisatie van Zuid-Koreaanse overheid

RM, de leider van BTS, is officieel aangesteld als public relations ambassadeur van de Killed in Action Recovery & Identification (MAKRI)-organisatie van het Zuid-Koreaanse ministerie van Nationale Defensie. De MAKRI-organisatie zet zich in om de lichamen van overleden Zuid-Koreaanse soldaten te lokaliseren en te herenigen met hun families.

De leden van BTS zijn al ambassadeur van verschillende modehuizen, of – in het geval van SUGA –sportcompetities. Maar leider RM is sinds vandaag een wel heel bijzondere ambassadeur. Hij is namelijk aangesteld als public relations ambassadeur van de Killed in Action Recovery & Identification-organisatie van het Zuid-Koreaanse ministerie van Nationale Defensie.

Killed in Action Recovery & Identification (MAKRI)

De Killed in Action Recovery & Identification (MAKRI)-organisatie werd opgericht om de lichamen van de slachtoffers van de Koreaanse oorlog terug te brengen naar hun families. RM zal als public relations ambassadeur de organisatie en de projecten van MAKRI promoten.

Vandaag werd RM officieel aangesteld als ambassadeur tijdens een speciaal evenement. In zijn speech verwees RM naar de aankomende tiende verjaardag van BTS. “We vieren binnenkort onze tiende verjaardag als BTS en in de afgelopen jaren hebben we heel wat boodschappen verspreid, zowel met onze muziek als met verschillende campagnes. Toch willen we nog steeds meer kunnen terugdoen voor de liefde die we krijgen van onze fans en de inwoners van Korea. Ik vroeg me af wat ik zelf kon doen, als iemand die houdt van Korea en de Koreaanse cultuur en door velen gezien wordt als een vertegenwoordiger van Korea. Ik geloof dat ik en BTS hier niet hadden kunnen staan zonder de inspanningen van de talloze mensen die onvermoeibaar gewerkt hebben terwijl ze geteisterd werden door dingen als de Koreaanse oorlog. Door hun inspanningen kon ons land transformeren in iets moois. Ik voel me dankbaar en heb veel respect voor deze mensen.”

“Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om als ambassadeur mijn steentje bij te dragen door een boodschap te geven die verder gaat dan conflicten en leidt tot oplossingen en genezing. En ik geloof dat mijn verplichtingen als ambassadeur in de lijn liggen die BTS hoopt aan te houden in de toekomst.”

Bekijk hier het evenement waarop RM werd aangesteld als ambassadeur van MAKRI:

Meer
Lees meer...