RM (BTS) maakt tracklist album ‘Right Place, Wrong Person’ bekend

Volgende week vrijdag, op 24 mei 2024, verschijnt ‘Right Place, Wrong Person’, het tweede officiële studioalbum van RM van BTS. En nu is de volledige tracklist voor dat album bekendgemaakt. Op het album zijn twee samenwerkingen te vinden. Het gaat om de Britse rapster Little Simz en de Amerikaanse singer-songwriter Moses Sumney.

RM van BTS zit dan wel in het leger, toch zal er volgende week een nieuw album van hem verschijnen. ‘Right Place, Wrong Person’ is het tweede officiële soloalbum van RM, na ‘Indigo’, dat verscheen in december 2022. In het verleden bracht de rapper ook de mixtapes ‘RM’ en ‘mono’ uit.

‘Right Place, Wrong Person’

We wisten al dat ‘Right Place, Wrong Person’ zou bestaan uit elf nummers en de titels van die nummers zijn nu bekend. Een van de tracks ondertussen al verschenen. De eerste single Come back to me verscheen vorige week en is op het album op de laatste plaats te vinden.

Bij de bekendmaking van de titels kwamen we ook te weten dat er twee samenwerkingen op het album te vinden zullen zijn. Het gaat om het nummer Domodachi, waarvoor RM samenwerkte met de Britse rapster Little Simz en het nummer Around the world in a day, een samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Moses Sumney. De title track van het album wordt LOST!, die de achtste plaats kreeg.

Bekijk hier de volledige tracklist:

 1. Right People, Wrong Place
 2. Nuts
 3. out of love
 4. Domodachi (featuring Little Simz)
 5. ? (Interlude)
 6. Groin
 7. Heaven
 8. LOST!
 9. Around the world in a day (featuring Moses Sumney)
 10. ㅠㅠ (Credit Roll)
 11. Come back to me

Bekijk hier de aankondiging van de tracklist:

Het album ‘Right Place, Wrong Person’ verschijnt op vrijdag 24 mei.

Meer
Lees meer...