Ronaldo schiet meteen twee keer raak op Old Trafford bij terugkeer voor Manchester United

Cristiano Ronaldo heeft zijn rentree bij Manchester United niet gemist. De Portugese superster scoorde meteen twee keer bij zijn terugkeer en hielp zijn club zo aan een 4-1-overwinning tegen Newcastle United.

https://twitter.com/utd_interest/status/1436760248069595137

Old Trafford, het stadion van Manchester United met de veelzeggende bijnaam Theater of Dreams, was zaterdag volgelopen voor de terugkeer van ‘hun’ Cristiano Ronaldo. Het was van 2009 geleden dat de aanvaller het iconische rode shirt droeg, maar het leek alsof het gisteren was.

SIU

Al voor de match werd de 36-jarige Portugees luid aangemoedigd en ook na een matige eerste helft bleef dat het geval. Het stadion ontplofte echter helemaal toen Cristiano Ronaldo in de verlengingen van de eerste helft een afvallende bal wist binnen te tikken. Voor het eerst klonk een oorverdovende “SIU” uit duizenden monden.

In de twee helft bleef Manchester United het moeilijk hebben en maakte Newcastle zelfs gelijk. Op het uur stuurde Luke Shaw echter Ronaldo diep en die twijfelde geen seconden en schoot zijn tweede van de avond binnen. Opnieuw ontplofte het stadion en toen kon het vieren beginnen. Bruno Fernandes en Jesse Lingard zorgden op het einde nog voor de overtuigende 4-1.

https://twitter.com/adambeneti/status/1436712863004086282
Meer
Lees meer...