Rosanna en Niels van ‘Temptation Island’ zijn al twee maanden uit elkaar

Niels en Rosanna, die we vijf jaar geleden leerden kennen door hun deelname aan Temptation Island, hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft Rosanna zelf bekendgemaakt op haar Instagramaccount.

De relatiebreuk tussen Rosanna en Niels dateert al van twee maanden geleden, maar is nu pas bekendgemaakt. Rosanna deed dat met een Instagram Story naar aanleiding van enkele geruchten die daarover de ronde deden. “Lieve mensen don’t worry. Het is al twee maanden uit tussen mij en Niels … Ik heb het uitgemaakt omdat de vlam weg is. Er is niks raars verder aan de hand”, schrijft ze bij een schaarsgeklede foto van haarzelf.

Rosanna haalt daarna ook nog uit naar de account die de roddels over zijzelf en Niels verspreid zouden hebben. “Roddelaars get a fucking life. Trieste accounts hahaha“, schrijft ze daarover onder andere.

Niet eerste breuk

De relatie van Rosanna en Niels kende de afgelopen vijf jaar heel wat ups en downs. Toen het Nederlandse koppel in 2017 meedeed aan Temptation Island ging Rosanna over de schreef door seks te hebben met Alex, met alle gevolgen van dien. Wonder boven wonder besloten de twee om na het programma toch samen te blijven.

Ze hadden de smaak echter te pakken, want één jaar later deden Niels en Rosanna mee aan Temptation Island VIPS. Opnieuw was er sprake van bedrog en deze keer leek dat wel het einde van hun relatie te betekenen. Dat was toch wat we konden horen tijdens het laatste kampvuur, maar kort na de uitzending kwamen ze nog maar eens terug samen.

Afgelopen zomer leek het dan echt definitief voorbij te zijn tussen Niels en Rosanna. Een hevige ruzie die languit uitgesmeerd werd op Instagram zorgde nog maar eens voor een breuk. Maar ondanks alle drama was het kort daarna opnieuw koek en ei.

Meer
Lees meer...