Left Right
scrollTop top

‘Russian Doll’ seizoen 2 cast ‘Schitt’s Creek’-actrice Annie Murphy


Annie Murphy Alexis Schitt's Creek Russian Doll Seizoen 2
© Annie Murphy als Alexis Rose in ‘Schitt’s Creek’ – CBC

Het tweede seizoen van Russian Doll komt eraan! Dat seizoen werd in juni 2019 al aangekondigd. Maar het krijgt nu pas vorm. Zo is bekendgeraakt dat Schitt’s Creek-actrice Annie Murphy een rol zal spelen in Russian Doll seizoen 2. Welke rol dat precies is, is nog niet bekend.

Schitt’s Creek zit erop. Maar dat wil niet zeggen dat de acteurs en actrices uit de reeks bij de pakken blijven zitten. Integendeel. Annie Murphy (die zes seizoenen lang Alexis Rose speelde) zal binnenkort te zien zijn in het tweede seizoen van de Netflixreeks Russian Doll. Om welke rol het precies gaat, is momenteel nog niet bekend. Murphy zal in elk geval aan de zijde van Natasha Lyonne (Nadia Vulvokov) komen te staan.

Russian Doll seizoen 2

Russian Doll ging in februari 2019 in première op Netflix. De reeks was meteen een gigantisch succes. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen de streamingdienst vier maanden later aankondigde dat er een tweede seizoen zou komen. Dat seizoen heeft al een heel eind op zich laten wachten, onder andere door de coronacrisis.

Maar nu is er weer schot in de zaak gekomen. Want entertainmentmagazine Variety bericht over de komst van Annie Murphy. Die vallen ongeveer samen met berichten over de productie van Russian Doll seizoen 2. Die liep de voorbije maanden serieus wat vertraging op, maar is nu echt van start gegaan.

Schitt’s Creek

Annie Murphy kroop zes seizoenen lang in de huid van Alexis Rose in Schitt’s Creek. Voor die prestatie won ze in 2020 nog een Emmy. In de reeks was Murphy te zien aan de zijde van onder andere Eugene Levy (Johnny), Catherine O’Hara (Moira), en Dan Levy (David).

Wanneer Russian Doll seizoen 2 op Netflix verschijnt, is momenteel nog niet bekend. Het gat vullen, kan je met één van de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…