Zingt Ryan Gosling ‘I’m Just Ken’ uit ‘Barbie’ op de Oscars?

Ryan Gosling lijkt wel zin te hebben in een optreden op de komende Academy Awards op 10 maart 2024. Dat zei de acteur zelf. Tijdens die Oscaruitreiking zou Ryan Gosling dan zijn virale hit I’m Just Ken uit de film Barbie zingen. Voorlopig is er wel nog niets officieel.

Barbie was de meest succesvolle film van 2023 en een van de populairste momenten uit die film is ongetwijfeld het lied I’m Just Ken. In die powerballad zingt Ryan Gosling als Ken hoe hij gefriendzoned is door Barbie en dat ze hem niet ziet staan voor wie hij is. Dat doet Ryan Gosling met de nodige drama en enkele schitterende outfits. Tussendoor zien we tijdens het nummer op de achtergrond heel wat andere Kens, zoals Simu Liu en Ncuti Gatwa. I’m Just Ken werd meteen razend populair en kreeg recent zelfs een kerstversie.

Oscars

Ondertussen is bekendgemaakt dat I’m Just Ken een van de drie nummers uit Barbie is dat ingestuurd is naar de Academy voor de Oscar voor Beste Originele Lied. W Magazine vroeg daarom aan Ryan Gosling of hij het nummer zal zingen tijdens de Academy Awards. “Ik ben niet uitgenodigd. En tot nu toe heb ik er niet aan gedacht, maar nu ga ik alleen maar daaraan denken”, was zijn antwoord.

Of we effectief I’m Just Ken horen tijdens de Oscars zal vooral afhangen van het feit of het lied genomineerd is of niet. Traditioneel worden de vijf genomineerde nummers voor de Oscar voor Beste Originele Lied live gebracht tijdens de uitreiking. De bekendmaking van de nominaties van de 96ste Academy Awards volgt op 23 januari. Dan zullen we dus meer weten.

Kijk en luister hier naar de volledige versie van I’m Just Ken uit Barbie:

Meer
Lees meer...