‘Barbie’: Kijk hier naar de making-of van ‘I’m Just Ken’

De film Barbie is nu al dé filmhit van het jaar. En dat ligt zeker niet alleen aan Margot Robbie als Barbie, maar ook aan al even geniale Ryan Gosling als Ken. Die zie je onder andere schitteren tijdens zijn muzikaal intermezzo I’m Just Ken. Het label Atlantic Records deelde zojuist een making-of van die geniale scène met onder andere beelden van de dansrepetities.

De box office van Barbie staat wereldwijd ondertussen al op 1,28 miljard dollar (1,17 miljard euro). Daarmee klopt de film aan de poort van de top 20 van meest lucratieve films aller tijden. Het mag dan ook niet verwonderen dat Warner Bros. Pictures er alles wil aan doen om een sequel toch mogelijk te maken, hoewel daar eigenlijk geen plannen voor waren.

I’m Just Ken

Een van de populairste momenten uit Barbie is ongetwijfeld het lied I’m Just Ken. Warner Bros. Pictures deelde dat fragment in aanloop naar de film al als promo en ook op het grote scherm ontgoochelde Ryan Gosling niet als muzikale Ken. In de powerballad I’m Just Ken zingt Ken hoe hij gefriendzoned is door Barbie en ze hem niet ziet staan als wie hij is. Dat doet Ryan Gosling met de nodige drama en enkele schitterende outfits. De bijhorende clip bevat heel wat toffe momenten met leuke dansjes en mooie bijrollen voor de andere Kens, zoals Simu Liu en Ncuti Gatwa.

Omdat veel kijkers van Barbie duidelijk fan waren van I’m Just Ken heeft Atlantic Records nu gedeeld hoe de clip van het nummer tot stand kwam. Daarin zien we onder andere de dansrepetities, de muzikanten en de slappe lach van regisseur Greta Gerwig.

Bekijk hier de making-of I’m just Ken:

Meer
Lees meer...