‘Barbie’: Ryan Gosling (Ken) barst los in dramatisch musicalnummer in nieuwe exclusieve clip

Volgende week verschijnt de langverwachte film Barbie in de zalen. We kregen al heel wat teasers te zien die vooral focusten op hoofdrolspeelster Barbie (Margot Robbie). Maar in een nieuwe exclusieve clip is het Ken (Ryan Gosling) die de show steelt. We krijgen al een groot deel van zijn nummer Just Ken te horen.

De release van Barbie komt steeds dichterbij dus wordt er volop content op ons afgevuurd. Het nieuwste fragment dat we zo te zien krijgen, is een muzikaal nummer door Ken (Ryan Gosling). En wij durven nu al te zeggen dat dit een van de hoogtepunten in de film wordt.

Just Ken

Tussen alle grote artiesten die te vinden zijn op de soundtrack van Barbie stond ook de naam van Ryan Gosling. We wisten al dat zijn nummer luisterde naar de naam Just Ken. Maar nu krijgen we ook te zien hoe het nummer in de film verwerkt wordt. Het gaat om een grootschalig musicalnummer door Ken, waarbij hij z’n leven in vraag stelt. Want is hij wel iemand zonder Barbie? Kan hij wel “just Ken” zijn of is het altijd “and Ken“?

In de clip is Ken (Ryan Gosling) te zien in een gigantische bontjas terwijl hij z’n emotionele powerballad zingt, met steun van alle andere Kens (waaronder onder andere Simu Liu en Ncuti Gatwa). Hij zingt over hoe hij gefriendzoned is door Barbie en hoe ze “de man achter het gebruinde lichaam niet kan zien”. Hij laat daarbij ook weten dat hij wél genoeg is en dat hij goed is in “dingen”.

Veel mensen die de film al te zien kregen, lieten al weten dat ze vinden dat Ryan Gosling een Oscar verdiend. En daar zal deze scène zeker wel voor iets tussen zitten.

Bekijk hier de video van Just Ken:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...