‘Barbie’ lost nieuw fragment met meer aandacht voor Ken

Binnen iets meer dan twee weken verschijnt de langverwachte film Barbie in de zalen. In de film zullen we te zien krijgen hoe Barbie (Margot Robbie) tijdens een existentiële crisis in de echte wereld belandt. Daarbij gaat ook Ken (Ryan Gosling) met haar mee. Hem leren we in een nieuw fragment nu wat beter kennen.

De film Barbie van regisseur Greta Gerwig verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen. We kregen eerder al enkele fragmenten te zien en een officiële trailer, waardoor het verhaal van de film duidelijk is. Barbie (Margot Robbie) staat op een dag op en haar perfecte leventje is lang niet meer zo perfect. Zo is haar ingebeeld douchewater koud, kan ze niet meer sierlijk in haar roze cabrio zweven en raken haar hielen de grond. Op aanraden van een Barbie (Kate McKinnon) die een make-over door een kleuter heeft gehad, trekt Barbie naar de echte wereld. En Ken, die “enkel een goede dag heeft als Barbie naar hem kijkt” reist met haar mee. In een nieuwe trailer leren we hem iets beter kennen.

Ken

We zien in het nieuwe fragment een langere versie van het gesprek tussen Barbie en Ken dat we al deels te zien kregen in de officiële trailer. Zo legt Ken uit wat zijn job is. Nu ja, hij doet een poging. In het fragment zien we hoe Ken bij de dokter – een Barbie (gespeeld door Hari Nef) – belandt. Hij laat daarbij weten dat “surfen veel gevaarlijker is dan het lijkt”. Waarop hij een complimentje van Barbie (Margot Robbie) in ontvangst mag nemen. “Je bent heel dapper, Ken.”

Vervolgens geeft Ken wat meer uitleg over zijn job. “Surfen is niet eens mijn job. En het is ook niet redder, wat een vaak voorkomend misverstand is. Mijn job is gewoon ‘strand’.” Waarop de dokter Barbie zegt dat hij z’n job als ‘strand’ heel goed doet. Tot slot zien we ook hoe geweldig de medische behandelingen in Barbieland zijn. Want in de tijd dat het de Barbie kost om te zeggen dat Ken in no time zal genezen, is hij al weer de oude. Het fragment besluit met het stuk van het gesprek dat we in de trailer al te zien kregen. Daarbij vraagt Ken of hij ’s avonds bij Barbie op bezoek kan komen, die op haar beurt laat weten dat ze “niet groot gepland heeft”. “Enkel een groot feest met alle Barbies en een ingestudeerde choreografie.”

Bekijk hier het nieuwe fragment van Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...