‘Barbie’: Warner Bros. deelt nieuwe beelden van langverwachte film

De veelbesproken film Barbie wordt binnen minder dan één maand gereleaset. Om het wachten wat te verzachten, heeft filmproducent Warner Bros. Pictures een promoclip gedeeld. Daarin krijgen we ook heel wat nieuwe beelden te zien van Barbie.

Er wordt nu al enkele jaren uitgekeken naar de film Barbie van regisseur Greta Gerwig. Gelukkig deelde Warner Bros. Pictures de afgelopen tijd al heel wat informatie over deze film. Zo kregen we al informatie over de soundtrack, verschillende teasers en een officiële trailer. Daarnaast werden ook al posters gelost met heel wat van de castleden, posters die je overigens ook zelf kan namaken. Recent gaf Margot Robbie zelfs een rondleiding in het Barbiehuis.

Margot Robbie

In de nieuwe promoclip van Barbie zien we eerst hoofdrolspelers Margot Robbie en Ryan Gosling de film aankondigen. Daarna zien we beelden van Robbie als Barbie terwijl ze ons meeneemt voor een rondleiding in Barbie Land. Dat doet ze met haar mensenvrienden America Ferrera (Ugly Betty) en Ariana Greenblatt (Stuck in the Middle).

We horen Barbie zeggen dat vrouwen de baas zijn in Barbie Land terwijl we heel wat andere Barbies op de achtergrond zien passeren in een extreem roze decor. “Barbie is een dokter en een advocaat en nog veel meer dan dat”, klinkt het. Op het einde van de clip krijgen we ook “heel veel Kens” te zien, al is het volgens Barbie niet helemaal duidelijk wat hun nut precies is.

Bekijk hier de promoclip met Barbie en Ken:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...