Margot Robbie geeft rondleiding in haar Barbiehuis op de set van ‘Barbie’

Over precies één maand, op woensdag 19 juli 2023, verschijnt de film Barbie met Margot Robbie in de hoofdrol in de zalen. In de film zullen we de actrice zien in de rol van de iconische pop. Barbie zal zich deels afspelen in Barbieland waar Barbie woont in haar Dreamhouse. Daarin geeft Margot Robbie ons nu al een uitgebreide rondleiding.

We hebben ondertussen al verschillende teasers en een officiële trailer gekregen van de opkomende film Barbie. Daarin kregen we al een kleine kijk op het huis van Barbie en de rest van Barbieland. Maar in een nieuwe video krijgen we nu een uitgebreide rondleiding in het fluoroze huis van Barbie.

Barbiehuis

Bij Barbie hoort natuurlijk ook een Barbiehuis. Voor de film werd een grote roze set gebouwd, waarin de ideeën van regisseur Greta Gerwig tot leven kwamen. Architectural Digest, dat normaal videos deelt waarin celebrity’s een rondleiding geven in hun huis, deelde een video waarin Margot Robbie een uitgebreide rondleiding geeft in haar Barbie Dreamhouse.

In het begin van de video toont de actrice zo de breakfast bar en de keuken in haar huis, samen met de glijbaan die van haar slaapkamer rechtstreeks naar haar zwembad gaat. “Het is niet superpraktisch, maar eigenlijk is niets dat voor Barbie”, klinkt het bij de actrice. De huizen in Barbieland hebben ook geen muren aan de voorkant, net zoals dat het geval is bij poppenhuizen. Zo kunnen de verschillende Barbies naar elkaar zwaaien vanuit hun bed zodra ze ontwaken.

Geen water

We krijgen ook te zien hoe de valse achtergronden met de hand geschilderd werden. En dat is niet alles wat vals is. Zo is de achterkant van de ijskast gewoon een stickers, zoals je die kent van de speelgoed Barbiekeuken.

In Barbieland is er geen water. Dus het zwembad van Barbie is vals, de drinkt uit lege bekers en wanneer ze gaat douchen gaat ze onder de kraan staan waar geen water uitloopt. In de trailer kregen we al te zien hoe Barbie in haar auto zweeft. Dat was een bewuste touch. “Greta zei: ‘Niemand loopt met z’n Barbiepop via de trap naar beneden. Je neemt de pop gewoon vast en zet haar in de auto'”, klinkt het bij actrice Margot Robbie.

Een ander leuk element uit het huis van Barbie is haar kleerkast. Daarin ziet ze elke dag haar outfit klaarhangen. “Alles wat ze moet doen, is naar de outfit kijken, een rondje draaien en ze heeft de outfit aan. Ondertussen is de kast al klaar voor de volgende dag.”

Bekijk hier de video van Architectural Digest:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...