‘Barbie’: Je kan nu gratis een nacht doorbrengen in het Barbiehuis uit de film

Binnen minder dan een maand verschijnt de film Barbie in de zalen. De promo voor de tour is daarom volop aan de gang. Zo dook er onlangs een levensgroot Barbiehuis op in Malibu in Californië. En nu weten we waarom. Je kan via Airbnb namelijk een nachtje doorbrengen in het huis. Het verblijf is volledig gratis, al zal je er wel heel veel geluk voor moeten hebben.

Heb je na het zien van de trailer van Barbie ook zin om eens een nachtje in het Barbiehuis door te brengen, dan kan dat nu dankzij Airbnb. Je kan via het platform namelijk volledig gratis een nacht boeken in het huis. Al zullen er maar twee gelukkige duo’s zijn die in het huis kunnen verblijven.

Barbiehuis

Enkele weken geleden verscheen er al een video op Architectural Digest. Daarin leidde Margot Robbie ons rond in het Barbiehuis van de set van Barbie. Zo kregen we onder andere haar roze keuken, slaapkamer, badkamer en zwembad te zien. “Het is niet superpraktisch, maar eigenlijk is niets dat voor Barbie”, legde Margot Robbie toen uit en inderdaad, heel praktisch is haar woning niet.

Zo heeft het Barbiehuis geen water, dus het zwembad is nep en wanneer je gaat douchen sta je gewoon onder een kraan waar geen water uitloopt. Daarnaast zijn er ook geen muren, waardoor iedereen binnen kan kijken en is de inhoud van de koelkast gewoon een sticker.

Barbiehuis op Airbnb

kleerkast Ken
Mattel

Enkele dagen geleden verscheen er in Malibu in Californië plots een replica van het Barbiehuis. Er werden wel enkele dingen aangepast. Zo zijn er wel muren en water aanwezig in dit huis. Daarnaast werd het huis ook onder handen genomen door Ken, waardoor je zijn kleren kan vinden in de kast en de naam van Barbie doorstreept is in sommige kamers. “Welkom in mijn Kendom! Terwijl Barbie weg is, heeft ze deze zomer de sleutels van haar Malibu DreamHouse overhandigd en kan mijn kamer van jou zijn voor een nacht. Ik heb een paar details toegevoegd om wat broodnodige Kenergy mee te nemen naar het onlangs gerenoveerde en iconische Malibu DreamHouse. Perfect gelegen boven het strand met panoramisch uitzicht, is dit levensgrote speelgoedroze herenhuis een droom die uitkomt!”, legt Ken uit op de website van Airbnb.

Het Barbiehuis (met een lichte Ken-make-over) in Malibu is te vinden op Airbnb, maar kan niet zomaar geboekt worden. Vanaf 17 juli om 17 uur Belgische tijd zal je je kunnen registreren via de advertentie op Airbnb. Uit alle inzendingen zullen dan twee gelukkige winnaars gekozen worden die gratis en samen met een plus one één nacht in het Barbiehuis kunnen doorbrengen. Het gaat om de nachten van 21 juli en 22 juli 2023, net na de release van de film in de Verenigde Staten dus. De gelukkigen zullen ook een cadeautje mee naar huis kunnen nemen, waarbij je al zeker de Impala rollerskates en een surfplank zal krijgen.

Airbnb zal naar aanleiding van deze actie ook een donatie maken aan de organisatie Save the Children, die zich inzet om kinderen, families en gemeenschappen te helpen en daarbij vooral wil inzetten op het zelfvertrouwen van jonge meisjes.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Barbie:

Bekijk hier de advertentie (met heel wat foto’s) van het Barbiehuis op Airbnb.

Meer
Lees meer...