‘Barbie’: Er zijn al gesprekken over meerdere sequels

Op woensdag 19 juli 2023 verschijnt de film Barbie in de zalen. Er wordt al maandenlang uitgekeken naar de release van de film en hoe meer fans te weten komen hoe groter de anticipatie wordt. Het is dan ook niet heel vreemd dat er nu al gedacht wordt aan een vervolg van de film (of twee).

Er zijn weinig films waar zo naar wordt uitgekeken als Barbie van regisseur Greta Gerwig. De film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen als Barbie en Ken verschijnt binnen exact drie weken waardoor de promotiemolen tegenwoordig op volle toeren draait. In een interview met Time Magazine verklapte de cast nu dat er al nagedacht wordt over een mogelijk vervolg.

Barbie

Ynon Kreiz, de CEO van Mattel, lijkt alvast gewonnen voor “meer Barbie-films”. Zo laat hoofdrolspeelster Margot Robbie weten dat ze al spreekt over een mogelijke sequel, maar dat er voorlopig nog niets beslist is. “Het kan miljoenen richtingen uitgaan op dit moment. Maar ik denk dat je in een val loopt wanneer je probeert om de eerste film zo te maken dat er zeker sequels kunnen komen.”

De eerste (en voorlopig dus enige) film in de Barbie-reeks zal alvast tonen hoe Barbie (Margot Robbie) in een existentiële crisis belandt. Daarbij begint ze plots na te denken over de dood, is haar denkbeeldige douchewater te koud en raken haar hielen de grond. Op aanraden van een andere Barbie die al heel wat heeft meegemaakt, trekt Barbie naar de echte wereld. Ze doet dat niet alleen, want Ken (Ryan Gosling) heeft zich in haar roze Barbie-auto verstopt. De twee worden geconfronteerd met een wereld met heel wat minder roze en heel wat meer verrassingen. Hét recept dus voor een hilarische film.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Barbie:

Barbie is vanaf woensdag 19 juli 2023 te zien in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...