‘Barbie’ krijgt nieuwe teaser met Barbienummer van Billie Eilish in de achtergrond

Iets meer dan een week voor de release van Barbie is er nog een nieuwe teaser verschenen. De teaser is heel wat serieuzer dan de vorige teasers en de officiële trailer van Barbie. We krijgen ook al een teaser te horen van het nummer What Was I Made For?, dat Billie Eilish maakte voor de soundtrack van de film.

We kregen al heel wat teasers te zien voor Barbie. Daarbij ging alles er doorgaans – letterlijk – rooskleurig aan toe. Maar dat is niet het geval in de nieuwe teaser die we vandaag kregen. De teaser werd gelost door zangeres Billie Eilish en is ook meteen een teaser voor haar single What Was I Made For?, die donderdag verschijnt.

What Was I Made For?

Billie Eilish werd vorige week als voorlaatste artiest aangekondigd voor de soundtrack van Barbie. Waar andere artiesten al speciaal kwamen met uptempo popnummers, moesten we dat van Billie Eilish natuurlijk niet verwachten. Het is dan ook geen verrassing dat haar nummer gebruikt zal worden tijdens een moeilijker moment in de film en daar krijgen we nu een eerste blik op.

In de nieuwe teaser voor Barbie zijn scènes te zien waarin Barbie (Margot Robbie) haar perfecte roze leventje in vraag stelt. Ze zit op het strand met Ken (Ryan Gosling), maar lijkt niet te kunnen genieten van zijn romantische serenade. Daarnaast zien we ook hoe Barbie moet huilen, iets wat ze duidelijk nog nooit eerder had gedaan.

De teaser toont zo dat we toch wat diepgang mogen verwachten in wat de vrolijkste film van het jaar lijkt te gaan worden. Al mag dat natuurlijk geen verrassing zijn met Greta Gerwig in de regiestoel.

Bekijk de nieuwe teaser voor Barbie hier:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...