Billie Eilish zal ook te horen zijn op soundtrack ‘Barbie’

Binnen twee weken gaat de film Barbie in première. We wisten al dat de soundtrack uit enkele klinkende namen bestond. Zo zullen er nummers van onder andere Nicki Minaj, Ice Spice, Dua Lipa, The Kid LAROI en Lizzo te horen zijn in de film. Maar nu is daar nog een indrukwekkende naam aan toegevoegd. Ook Billie Eilish zal namelijk te horen zijn in Barbie.

Bij de bekendmaking van de artiesten op de soundtrack van de film Barbie kwamen we nog niet alle namen te weten. Een van die mysterieuze artiesten heeft zich nu zelf bekendgemaakt. Het gaat om de zangeres Billie Eilish, die voor Barbie het nummer What Was I Made For maakte.

Billie Eilish

Op woensdag 19 juli verschijnt de film Barbie in de zalen. Bij die explosie van roze hoort ook een toepasselijke soundtrack. De afgelopen weken werd die steeds gevulder. Maar er waren nog twee vraagtekens op het album. Eén van die twee blijkt nu het nummer What Was I Made For van Billie Eilish te zijn.

Billie Eilish kondigde het nummer zelf aan via sociale media. Ze deed dat heel enthousiast via Instagram. “Ahhhhhhhh!!! What Was I Made For? verschijnt op 13 juli om 7 AM PT (16 uur Belgische tijd, red.). We maakten dit nummer voor Barbie en het betekent alles voor me. Deze film zal ons leven veranderen en hopelijk zal mijn single dat ook doen. Maak je klaar om te huilen.”

What Was I Made For? verschijnt op donderdag 13 juli 2023.

Dit is de voorlopige soundtrack van Barbie (we hebben Billie Eilish voorlopig op 6 gezet, maar het kan ook dat haar nummer op 11 terechtkomt):

 1.    Lizzo – Pink 
 2.    Dua Lipa – Dance The Night 
 3.    Nicki Minaj & Ice Spice – Barbie World (with Aqua) 
 4.    Charli XCX – Speed Drive 
 5.    Karol G – Watati (feat. Aldo Ranks) 
 6.    Billie Eilish – What Was I Made For? 
 7.    Tame Impala – Journey To The Real World 
 8.    Ryan Gosling – I’m Just Ken 
 9.    Dominic Fike – Hey Blondie 
 10. Haim – Home 
 11. Nog niet bekend
 12. The Kid Laroi – Forever & Again 
 13. Khalid – Silver Platter 
 14. PinkPantheress – Angel  
 15. Gayle – butterflies 
 16. Ava Max – Choose Your Fighter 
 17. FIFTY FIFTY – Barbie Dreams (feat. Kali) 

Bekijk hier de aankondiging van What I Was Made For? op Instagram:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...