‘Barbie’ krijgt nieuwe teaser: “Er wordt met ons allemaal gespeeld, schat”

Barbie heeft een nieuwe teaser gekregen. We wisten al dat Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) de Barbiewereld zullen inruilen voor de echte wereld. Maar nu leren we ook waar ze precies naar op zoek zijn.

De film Barbie van regisseur Greta Gerwig verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen. We kregen eerder al enkele fragmenten te zien en een officiële trailer, waardoor we al het een en ander wisten over het verhaal van de film. Barbie (Margot Robbie) staat op een dag op en haar perfecte leventje is lang niet meer zo perfect. Zo is haar ingebeelde douchewater koud, kan ze niet meer sierlijk in haar roze cabrio neerdalen en raken haar hielen de grond. Om uit te vinden wat er aan de hand is, belandt Barbie in de echte wereld. En nu komen we te weten waarom.

“Er wordt met ons allemaal gespeeld, schat”

In de officiële trailer voor Barbie kregen we al te zien hoe Barbie (Margot Robbie) terechtkomt bij een andere Barbie (Kate McKinnon), die een make-over kreeg van een kleuter. Zij gaf haar de keuze tussen een elegante roze Barbieschoen of een Birkenstock, ofwel de keuze tussen blijven in Barbieland of naar de echte wereld te trekken. Onder lichte dwang trekt Barbie (met Ken) naar de echte wereld. Maar in een nieuwe teaser komen we nu ook te weten wat ze daar juist zal zoeken.

In de nieuwe teaser zien we hoe de hielen van Barbie (Margot Robbie) de grond raken en ze door andere Barbies “defect” wordt genoemd. Op zoek naar antwoorden komt ze terecht bij Barbie (Kate McKinnon) die een grote onthulling doet. “Je moet het meisje vinden dat met je speelt. Er wordt met ons allemaal gespeeld, schat.” Barbie gaat dus op zoek naar het meisje dat letterlijk met haar speelt. Want zij zou weleens de reden kunnen zijn van haar existentiële crisis.

Bekijk hier de nieuwe teaser van Barbie:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...