‘Swarm’: Billie Eilish maakt acteerdebuut in reeks gemaakt door Donald Glover

Vanaf vandaag kan je op Prime Video kijken naar de nieuwe reeks Swarm. De reeks werd gemaakt door Donald Glover, die ook muziek maakt onder het alter ego Childish Gambino. Swarm volgt een jonge vrouw die geobsedeerd is met haar idool (dat wel heel hard op Beyoncé lijkt). Zangeres Billie Eilish maakt in de reeks haar acteerdebuut.

Prime Video heeft vandaag de opvallende nieuwe reeks Swarm gelost. De reeks volgt een jonge vrouw die opgaat in het fandom van haar favoriete artiest. Maar de reeks valt vooral op door de indrukwekkende cast met enkele klinkende namen.

Swarm

Swarm volgt Dre (Dominique Fishback), een jonge vrouw die een obsessie heeft met een fictieve popster, die wel heel hard aan Beyoncé doet denken. Zo heeft de popster ook een trouwe fanbase ‘The Swarm’, een duidelijke knipoog naar Beyoncé’s ‘Bey Hive’. In de reeks zullen we te zien krijgen hoe de fandom haar tot donkere plaatsen brengt. Swarm wordt dan ook omschreven als een horrorthriller.

In de reeks duiken heel wat bekende gezichten op, die vooral afkomstig zijn uit de muziekwereld. Zo zal Chloe Bailey (de helft van Chloe x Halle) de rol van Marissa spelen, de zus van Dre. Ook Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson, zal in Swarm te zien zijn. Maar het is vooral uitkijken naar het acteerdebuut van zangeres Billie Eilish. Zij speelt de rol van Eva. Het idee van de reeks komt van Janine Nabers en Donald Glover, die eerder al Atlanta maakte en natuurlijk ook bekend is als Childish Gambino. Glover nam ook de regie van de eerste aflevering voor z’n rekening. Donald Glover tekende in 2021 een deal met Amazon om verschillende reeksen voor de streamingdienst te maken.

Vanaf vandaag kan je op Prime Video alle 7 afleveringen van het eerste seizoen van Swarm vinden.

Bekijk hier de trailer van Swarm:

Bekijk hier alvast een fragment met Billie Eilish:

Meer
Lees meer...