Donald Glover lost eerste teaser ‘Atlanta’ seizoen 3

Het derde seizoen van Atlanta komt dichterbij en om dat te vieren heeft hoofdrolspeler Donald Glover nu de eerste teaser gelost voor dat seizoen. Het gaat om een korte teaser waarin we nog niet veel te zien krijgen, maar de teaser bevestigt wel dat het volgende seizoen in 2022 van start gaat.

Het derde seizoen van Atlanta liep – net zoals vele andere producties – vertraging op door de uitbraak van het coronavirus. Daarom zullen er tussen het tweede en het derde seizoen van de reeks bijna vier jaar zitten. De finale van het tweede seizoen werd namelijk uitgezonden in mei 2018.

Atlanta seizoen 3

Op de nacht van Halloween dropte Donald Glover een link. Die bracht je naar een website waar je – als je op de juiste uren inlogde – de eerste teaser van het derde seizoen van Atlanta kon terugvinden.

In de trailer zien we verschillende beelden, van een brug in Amsterdam tot lege woonkamers en een roltrap. Ondertussen horen we verschillende stemmen zeggen: “Het is na het einde van de wereld, weet je dat nog niet?”. Op het einde van de teaser is Brian Tyree Henry (Alfred “Paper Boi” Miles) te zien die alleen aan een tafel zit. Hij wordt geflankeerd door twee bewakers die naar de muur gekeerd staan. Op het einde van de video verschijnen de woorden “Atlanta” en “2022” in beeld. Het feit dat er een beeld te zien is van Amsterdam toont dat Atlanta de draad zal oppikken nadat Paper Boi naar Europa is getrokken op het einde van het tweede seizoen. We zullen hem dus waarschijnlijk te zien krijgen in onze buurt.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde seizoen van Atlanta:

Meer
Lees meer...