‘Barbie’: Spin-off rond Ken (Ryan Gosling) nu al in de maak

De langverwachte film Barbie moet nog uitkomen in de cinema, maar nu is er al volop sprake van verschillende sequels en spin-offs. Een daarvan zou niet draaien rond de vrouwelijke Barbie, maar wel om de mannelijke Ken, gespeeld door Ryan Gosling. Het is wel nog niet duidelijk hoe concreet die plannen op dit moment zijn.

Op 19 juli kan je bij ons eindelijk gaan kijken naar de veelbelovende film Barbie van regisseur Greta Gerwig in de cinema. De promotiemolen daarrond draait dan ook al weken op volle toeren en afgelopen nacht vond in Los Angeles de wereldpremière plaats. De eerste reviews over de film zijn ook zo goed als unaniem positief.

Alles lijkt er dus op te wijzen dat Barbie een gigantisch succes zal worden aan de box office. Het mag dan ook niet verbazen dat er bij Mattel en Warner Bros. Pictures al gedacht wordt aan sequels. Dat werd enige tijd terug zelfs bevestigd door hoofdrolspeelster Margot Robbie. Zij beklemtoonde toen wel dat er nog niets concreet was, maar dat er veel mogelijkheden waren voor vervolgen op Barbie.

Ken

Volgens andere bronnen is er echter één plan dat toch al iets verder staat. Insider Daniel Richtman (via World of Reel) meldt namelijk dat er al gesprekken bezig zijn over de spin-off met Ken in de hoofdrol. In de aankomende film Barbie is Ken bewust naar de achtergrond verwezen, al trekt hij wel samen met Barbie op avontuur naar de echte wereld. Ryan Gosling maakte de voorbije maanden wel al indruk als Ken in trailer en interviews. De kans bestaat dus dat hij in de toekomst zijn eigen Barbieachtige film krijgt.

Barbie is vanaf woensdag 19 juli 2023 te zien in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...