Komt er dan toch een ‘Barbie’-sequel? Er zouden mails verzonden worden

Barbie speelt nu zo’n drie weken in de zalen en brak daarbij al verschillende records. Het is daardoor ook niet vreemd dat er gedacht zou worden aan een sequel. Die geruchten deden eerst de ronde, maar werden al snel de kop ingedrukt door regisseur Greta Gerwig, maar nu zijn ze weer terug.

Komt hij er nu wel of niet? Er is al heel wat gespeculeerd over een mogelijk vervolg van Barbie. En volgens het Britse The Sun zouden de plannen concreter worden. Al is dat natuurlijk met een flinke korrel zout te nemen.

Sequel Barbie

De eerste geruchten over een sequel van Barbie verschenen nog voor de film in de zalen kwam. Maar kort nadat de film verscheen, liet regisseur Greta Gerwig weten dat zij nog geen enkel idee had voor een mogelijke sequel en dat er dus ook nog geen plannen waren. Maar nu zou The Sun weten dat er toch plannen zijn voor een vervolg.

Een bron van The Sun vertelde: “De crew die werkte aan de film is gecontacteerd met de vraag of ze zouden werken aan een vervolg. Het zit nog in de beginfase, maar het is duidelijk dat de bazen dezelfde crew terug willen halen voor de sequel. De mails zijn verzonden, maar de details moeten nog vastgelegd worden.”

Meer dan een miljard euro

Iets meer dan een week geleden haalde Barbie al de kaap van 1 miljard dollar (910 miljoen euro) en nu is ook de kaap van 1 miljard euro overscheden. Op dit moment heeft de film namelijk 1,18 miljard dollar opgehaald wereldwijd, wat overeenkomt met 1,08 miljard euro.

Dit succes zou de filmstudio volgens The Sun gemotiveerd hebben om toch een sequel te maken. Maar hierover is voorlopig nog niets bevestigd door betrouwbare en niet-anonieme bronnen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Barbie:

Lees hier onze review van Barbie.

Meer
Lees meer...