‘Barbie’: Greta Gerwig geeft meer informatie over mogelijke sequel

Barbie is nog maar een week te zien in de zalen, maar de film kon al rekenen op heel wat lovende commentaren van critici en het grote publiek. Daarom dromen velen al van een mogelijke sequel van de film. Maar die lijkt er niet meteen aan te komen, zo vertelt regisseur Greta Gerwig in een nieuw interview met The New York Times.

Barbie kende een verpletterende eerste week, waarbij in ons land zelfs een record sneuvelde. Het is dan ook niet zo vreemd dat mensen al hopen dat de film een vervolg krijgt, maar als het van regisseur Greta Gerwig afhangt, moeten we die niet meteen verwachten.

Sequel

In een interview met The New York Times kreeg Greta Gerwig de vraag of Barbie een afgerond verhaal was of dat ze het eigenlijk zag als het begin van een heuse Barbie-franchise. Gerwig antwoordde: “Op dit moment is dit alles wat ik heb. Ik heb hetzelfde gevoel dat ik heb op het einde van elke film die ik maak. Alle ideeën die ik heb, zitten in de film en alles wat ik wilde doen, heb ik gedaan.”

Een sequel zal dus nog niet voor meteen zijn, al laat Greta Gerwig de deur wel op een kier. “Ik wil niemands dromen verpesten, maar persoonlijk heb ik op dit moment nog niets voor een mogelijke tweede film.”

Eerder waren er wel al geruchten over een mogelijke sequel die in het teken zou staan van Ken (Ryan Gosling), maar daar lijkt Greta Gerwig voorlopig dus nog niet aan bezig te zijn.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Barbie:

Barbie is sinds woensdag 19 juli 2023 te zien in de Belgische filmzalen. Lees hier onze review van de film.

Meer
Lees meer...