Kerstmis met Ken: Ryan Gosling en Mark Ronson brengen kerstversie ‘I’m Just Ken’ uit mét videoclip

Het nieuws werd gisteren gelost en vandaag is het al zover: acteur Ryan Gosling heeft samen met producer Mark Ronson een nieuwe versie van I’m Just Ken uitgebracht voor de feestdagen. Daarbij hoort ook een nieuwe clip waarin Gosling zich nog eens Ken waant.

Barbie is al maandenlang hét gespreksonderwerp in filmland. Nog voor de release werd er massaal uitgekeken naar de film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol. Ook na de release maakte Barbie die grote verwachtingen waar. De film werd overladen met positieve kritieken en scoorde ook al snel zeer goed aan de box office.

Een van de populairste momenten uit Barbie is ongetwijfeld het lied I’m Just Ken. In de powerballad zingt Ken hoe hij gefriendzoned is door Barbie. Dat doet Ryan Gosling met de nodige drama en enkele schitterende outfits.

Kerstversie

Hoewel de originele versie dus nog steeds gigantisch populair is, kondigde acteur Ryan Gosling gisteren aan dat er ook een kerstversie zou komen. Die verscheen vandaag dus al. In een video van meer dan vijf minuten zien we hoe Gosling en producer Mark Ronson zich samen voorbereiden op het opnemen van een feestelijke versie.

Na wat discussie, lijken de twee tot een compromis te komen en zijn ze klaar om de fans te geven wat ze willen. Al is Gosling duidelijk over één ding: “De fans krijgen Kens stem, maar Kens ogen zijn enkel voor Barbie”, klinkt het. Daarop zet de acteur zijn zonnebril op voor de rest van de video. Aan het einde is de boodschap duidelijk: “Merry Kristmas, Barbie!” Het leek er dus op dat Gosling als Ken het hart van Barbie opnieuw voor zich probeerde te winnen.

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...