Ryan Gosling maakt kerstversie ‘I’m Just Ken’

Het is ondertussen alweer enkele maanden geleden dat Barbie verscheen in de Belgische bioscoop. De film werd een gigantisch succes en zal aan het einde van dit jaar zonder twijfel een van de meest succesvolle releases zijn. Een van de meest iconische momenten in de film is de I’m Just Ken-scène. Die song werd uiteindelijk zo populair dat er deze week nog een kerstversie zal verschijnen.

Barbie is al maandenlang hét gespreksonderwerp in filmland. Nog voor de release werd er massaal uitgekeken naar de film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol. Ook na de release maakte Barbie die grote verwachtingen waar. De film werd overladen met positieve kritieken en scoorde ook al snel zeer goed aan de box office.

I’m Just Ken

Een van de populairste momenten uit Barbie is ongetwijfeld het lied I’m Just Ken. In de powerballad zingt Ken hoe hij gefriendzoned is door Barbie. Dat doet Ryan Gosling met de nodige drama en enkele schitterende outfits.

De bijhorende clip bevat heel wat toffe momenten met leuke dansjes en mooie bijrollen voor de andere Kens, zoals Simu Liu en Ncuti Gatwa. Voor de feestdagen trok Ryan Gosling nog eens opnieuw naar de studio voor een aangepaste versie van het lied.

Kerstversie

Gisteren deelde de acteur namelijk een video waarin te zien was hoe hij samen met producer Mark Ronson in de studio stond. Ronson maakte ook al de eerste versie en liet in een recent interview zelf weten dat Gosling in eerste instantie niet zou zingen. De makers van de film zijn ondertussen maar al te blij dat ze dat wel hebben gedaan. Door het succes van het origineel kan er nu namelijk een kerstversie worden gemaakt.

Die nieuwe versie verschijnt op woensdag 20 december en daar zou ook een bijpassende clip bij horen. “Merry Kristmas, Barbie”, stond er alvast te lezen bij de post. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Meer
Lees meer...