‘Barbie’: Boek dat Ken “leest” was cadeautje van Margot Robbie aan Ryan Gosling

Barbie is ondertussen een week te zien in de zalen. In een van de scènes is te zien hoe Ken (Ryan Gosling) doet alsof hij een boek leest. En dat boek, Men and Horses getiteld, was oorspronkelijk geen deel van de props van de set, maar wel een cadeautje dat actrice Margot Robbie gaf aan haar tegenspeler Ryan Gosling.

Dat Margot Robbie en Ryan Gosling de perfecte acteurs waren voor de rollen van “stereotiepe” Barbie en Ken, moeten we niemand meer uitleggen. De twee acteurs bereidden zich dan ook uitgebreid voor op hun rollen en daar hoorden cadeautjes bij.

Men and Horses

In een eerder interview, nog voor de film verscheen, vertelde Ryan Gosling al dat hij elke dag een cadeautje kreeg van Margot Robbie. Op die manier konden ze “Ze gaf me tijdens de opnames elke dag een roze cadeautje met een roze strik en een kaartje met ‘van Barbie voor Ken’.” En een van die cadeautjes schopte het zelfs tot in de film.

Het gaat om het boek Men and Horses dat Ken halsoverkop zoekt wanneer Barbie aan z’n deur staat. Vervolgens zegt hij – heel casual – dat hij net een boek aan het lezen was. In een interview met IMDb vertellen de twee hoofdrolspelers meer over het boek. “Ik wil een film maken over dat boek”, steekt Ryan Gosling van wal. “Praat er dus niet te veel over zodat niemand met de rechten kan gaan lopen. Ze gaf me het boek als een grap, maar toen ik het begon te lezen dacht ik: ‘Dit is de film die ik moet maken’.” “Hij zei: ‘Dit is echt een heel goed boek'”, gaat Margot Robbie verder. “En ik had het gewoon gekocht omdat ik de naam zo grappig vond.”

@imdb A Ken-themed present EVERY DAY! 🥹🥹🥹 #BarbieTheMovie #MargotRobbie #RyanGosling #movietok #imdb ♬ original sound – IMDb

Bekijk hier nog eens de trailer voor Barbie:

Barbie is sinds woensdag 19 juli 2023 te zien in de Belgische zalen. Lees hier onze review van de film.

Meer
Lees meer...