‘Barbie’: Ryan Gosling geeft Jimin (BTS) zijn Ken-gitaar omdat hij z’n outfit kopieerde

Vanaf vandaag kan je in ons land gaan kijken naar de film Barbie. De afgelopen weken regende het promofilmpjes voor de film en daar is vandaag nog een opvallende video bijgekomen. Fans van BTS merkten namelijk al op dat de cowboylook van Ken (Ryan Gosling) eerder al gedragen werd door Jimin en daar reageert Ryan Gosling nu met heel wat Ken-rgy op.

De hype rond Barbie is voorlopig nog niet gedaan. Zo deelde Ryan Gosling via het officiële Twitteraccount van de film vandaag een video gericht aan Jimin van BTS. Daarin biedt hij z’n verontschuldigingen aan voor wat in de Kenwereld een grote zonde is.

Zelfde outfit

In een deel van Barbie zijn Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) te zien in cowboyoutfits. De outfit van Ken deed bij veel fans van BTS al een belletje rinkelen. Jimin droeg namelijk exact dezelfde outfit in de videoclip van Permission To Dance, die in de zomer van 2021 verscheen. En dat nieuws heeft ook Ryan Gosling zelf bereikt.

“Hallo Jimin, het is Ryan Gosling hier. Ik heb ontdekt dat jouw Permission To Dance-outfit hetzelfde is als mijn Kenoutfit in de film Barbie. En ik moet het toegeven: ‘Jij droeg het als eerste en je droeg het zeker het beste’. Er is een ongeschreven Ken-code, die zegt dat wanneer je de stijl van een andere Ken steelt, je hem je dierbaarste bezitting moet geven. Dus ik hoop dat je de gitaar van Ken aanvaardt als mijn bescheiden offer. En daarbij, Ken speelt eigenlijk niet echt gitaar, dus het zal beter af zijn in jouw handen.”

Wat het verhaal nog beter maakt, is dat Jimin in het verleden al meermaals aangaf dat The Notebook zijn favoriete film ooit is. En in die romantische film is Ryan Gosling uiteraard te zien in de hoofdrol als Noah Calhoun. Het is voorlopig nog wachten op de reactie van Jimin, maar wij durven al te wedden dat hij heel blij zal zijn met de shout out en de gitaar.

Bekijk de video hier op Twitter:

Barbie is vanaf vandaag te zien in de Belgische zalen. Lees hier onze review van de film.

Meer
Lees meer...