Sam Smith brengt nieuw album uit

Sam Smith
Twitter/@samsmith

Sam Smith komt op 1 mei met een nieuw album naar buiten. ‘To Die For’ is hun derde album. De Britse zanger is alvast dolenthousiast over hun werk en hoopt dat wij even gelukkig zijn ermee.

Als je je afvraagt waarom dit artikel zo raar leest en er geen ‘hij’ of ‘zijn’ gebruikt is, lees dan zeker eens ons vorig artikel over Sam Smith. Eerder meldde de zanger al dat hen als non-binair wil gezien worden en daarom enkel nog maar wil aangesproken worden met ‘hen’.

Na ‘In the Lonely Hour’ dat in 2014 uitkwam en ‘The Thrill of It All’ in 2017, is Sam Smith weer helemaal terug met nieuwe muziek. Zijn nieuwste album ‘To Die For’ zal veertien tracks bevatten waarvan er al zes zijn uitgekomen. Liedjes zoals Promises met Calvin Harris, Fire on Fire, Dancing with a Stranger met Normani, How Do You Sleep? en Sam Smith’s cover van I Feel Love kennen we ondertussen al.

Nieuwste single

Het nieuws van hun nieuwste album kondigde de artiest zelf aan op Twitter. Een paar uur geleden bracht Sam Smith een nieuwe single uit die zoals het album ‘To Die For’ heet. De zanger kondigde dat opnieuw aan via hun Twitter en vertelde erbij dat hen hun hart en ziel in dit lied heeft gestort. Verder zei hen: “Zo gelukkig dat #ToDieFor nu van jou is en ik kan niet zeggen hoe blij ik ben om dit binnenkort live te zingen. Hopelijk vinden jullie het leuk.”

De videoclip die erbij hoort, maakt het liedje pas echt compleet. De clip toont Sam Smith als een pop in een etalage. Die wil gewoon iemand hebben om voor te sterven. De songtekst vertelt hoe eenzaam de pop is en hoe hard die verlangt naar een aanraking. Het verhaal dat de video vertelt, maakt het liedje nog mooier.

Geniet hier van de nieuwste single van Sam Smith:

Gesponsorde artikelen