Samson & Gert zoeken figuranten ouder dan 16 jaar voor hun allerlaatste clip

Samson en Gert
Facebook Samson & Gert

Binnenkort zal een stukje van onze jeugd sterven. Dan neemt Gert Verhulst namelijk afscheid van Samson & Gert. De baas van Studio 100 heeft beslist dat het na 30 jaar praten tegen een hond welletjes is geweest, maar hij vertrekt niet zonder uitgebreid afscheid te nemen. Zo komt er ook een laatste clip van Samson & Gert en daar kan jij in schitteren.

Is het altijd je droom geweest om te dansen in het Samsonballet? Of wil je gewoon eens zien hoe Samson nu juist bestuurd wordt? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Want Samson & Gert zijn voor de opnames van hun allerlaatste clip op zoek naar fans die willen meedoen in hun videoclip. Ze zoeken daarbij geen jonge fans, maar de fans van het eerste uur.

Afscheid Gertje

Enkele maanden geleden kondigde Gert Verhulst aan dat hij na de Kerstshows op het einde van dit jaar zal stoppen als Gert van Samson & Gert. Het duo kondigde dan wel nog een grootschalige afscheidstour aan, waarbij ze vooral inzetten op hun oudere fans.

Aanvankelijk ging het enkel om shows rond de kerstperiode, maar door het enorme succes werden er nog heel wat extra datums toegevoegd aan de tour. Daarnaast kwamen er onlangs nog een verzamel-cd en -lp uit, met daarop de grootste hits uit 30 jaar Samson & Gert. Deze werden een enorm succes want de cd kwam binnen op twee in de Ultratop.

Allerlaatste clip

Grijp jouw kans en schrijf je in voor de opnames van onze allerlaatste videoclip: http://bit.ly/32YrOdh ?? Inschrijven kan tot en met donderdag 7 november!

Geplaatst door Samson & Gert op Dinsdag 29 oktober 2019

Bij het afscheid hoort ook een laatste liedje, en bij dat laatste liedje hoort op zijn beurt weer een allerlaatste clip. En voor die clip zijn Samson & Gert op zoek naar figuranten. Deze keer zoeken ze daar geen kinderen voor, maar wel fans ouder dan 16 jaar.

Wie wil schitteren in de allerlaatste clip van Samson & Gert kan zich tot en met 7 november inschrijven via deze website. De opnames zullen doorgaan in Mechelen op woensdag 13 november tussen 16u30 en 20u. De enige vereiste om mee te doen is ouder zijn dan 16 jaar (en een fan zijn van Samson & Gert natuurlijk).

Gesponsorde artikelen