Staat de ‘Samsonrock’ straks in De Tijdloze van Studio Brussel?

Samson en Gert beginnen binnenkort aan hun afscheidstournee. Deze tour zal de allerlaatste zijn met Gert Verhulst. Die maakte eerder dit jaar bekend dat hij afscheid zal nemen van zijn iconische rol. Fans van Samson en Gert willen “Gertje” nu bedanken voor 30 jaar jeugdplezier door het iconische nummer de Samsonrock in De Tijdloze van Studio Brussel te stemmen.

“Dit is de Samsonrock, de Samsonrock. Die dansen alle honden in hun hondenhok!” Je kan het nummer ongetwijfeld ook nog steeds compleet meezingen. De Samsonrock is op dit moment 28 jaar oud en heeft de tand des tijds met glans doorstaan. En dat verdient een plekje in De Tijdloze.

Samsonrock

Omdat het dus de laatste maanden zijn van Gert Verhulst als Gertje, willen fans Gert bedanken voor de iconische nummers die hij ons gaf. En daarom willen ze het meest iconische nummer van Samson en Gert in De Tijdloze van Studio Brussel stemmen. Die lijst vormt een top met de 100 meest tijdloze nummers aller tijden. En daar maakt de Samsonrock dus zeker ook deel van uit.

Samsonrock Tijdloze
Screenshot StuBru

De Samsonrock heeft natuurlijk geen inleiding meer nodig. Jong en oud zingt het nummer nog steeds uit volle borst mee (behalve de domme katten, uiteraard). Reden genoeg om het nummer in De Tijdloze te stemmen, toch? De Samsonrock staat zelfs in de lijst met nummers waarop je kan stemmen voor De Tijdloze, je hoeft het dus niet eens zelf toe te voegen. Stemmen op De Tijdloze doe je hier.

Toto – Africa

De actie doet uiteraard denken aan de grootschalige actie van enkele jaren geleden. Toen werd er opgeroepen om massaal op het nummer Africa van Toto te stemmen. En dat was toen niet zonder succes.

Africa stond in 2017 voor de eerste keer in De Tijdloze en wist het toen te schoppen tot de 37ste plaats. Vorig jaar deed het nummer het zelfs nóg beter en was het te vinden op de 23ste plaats. Doen Samson en Gert het hen dit jaar na?

Meer
Lees meer...