Sandra Oh speelt de hoofdrol in de komische Netflix-reeks ‘The Chair’, de eerste teaser en de startdatum zijn gearriveerd

Mooi televisienieuws, want de fans van Sandra Oh moeten niet tot 2022 – wanneer het nieuwe seizoen van Killing Eve start – om haar aan het werk te zien in een hoofdrol. Vanaf 20 augustus kunnen we op Netflix kijken naar de nieuwe reeks The Chair. Een eerste teaser is nu al vrijgegeven.

In The Chair speelt Oh Ji-Yoon, het hoofd van een faculteit aan een kleine Engelse universiteit. Meer is er nog niet geweten, maar de serie wordt alvast gelabeld onder dramedy.

Andere castleden

Er werken heel wat bekende namen aan de reeks mee. Naast Sandra Oh zal ook onder andere Jay Duplass in de reeks te zien zijn. The Chair werd geschreven door twee schrijvers die hun debuutscenario afleveren: Amanda Peet en Annie Wyman. Wyman is een geheel nieuwe naam, maar Amanda Peet acteerde eerder in reeksen als Dirty John, The Good Wife en het sublieme Togetherness.

D.B. Weiss en David Benioff zijn terug te vinden als executive producer. Voor wie die namen lijkt te herkennen: zij schreven de televisiebewerking van Game Of Thrones. Ondertussen werken zij naarstig verder aan The Three-Body Problem, een bewerking van een boekentrilogie die ze voor Netflix in elkaar aan het stampen zijn.

Meer
Lees meer...