‘Sarah Jessica Parker is razend en gekwetst na beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Chris Noth’

De onthullingen over seksueel misbruik door haar collega Chris Noth zouden Sarah Jessica Parker diep hebben geraakt. Dat zegt een anonieme bron dicht bij de actrice aan US Weekly. Sarah Jessica Parker en Chris Noth waren als Carrie Bradshaw en Mr. Big jarenlang samen te zien in Sex and the City en recent ook in de reboot And Just Like That….

Begin december 2021 keerde Sex and the City na meer dan tien jaar afwezigheid terug met de reboot And Just Like That…. Naast het trio Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) was daarin ook opnieuw Mr. Big (Chris Noth) te zien.

Chris Noth

Die terugkeer was echter van korte duur en ook de hernieuwde roem voor de 67-jarige acteur bleek niet lang duren. Kort na de release van de eerste aflevering van And Just Like That… beschuldigden twee vrouwen Chris Noth in The Hollywood Reporter namelijk van verkrachting. Kort nadien volgden nog drie vrouwen met soortgelijke verhalen.

Parker, Davis en Nixon reageerden officieel enkel in een gezamenlijke verklaring. “We zijn diep bedroefd om de beschuldigingen tegen Chris Noth te horen. We steunen de vrouwen die naar voren zijn gekomen en hun pijnlijke ervaringen hebben gedeeld. We weten dat het heel moeilijk moet geweest zijn om dat te doen en we prijzen ze ervoor”, zeiden ze daar.

Carrie Bradshaw

In haar onmiddellijke omgeving zou Sarah Jessica Parker echter minder rustig hebben gereageerd. “Ze is heel beschermend over Carrie Bradshaw en woedend dat zij en alle anderen van de show in deze positie zijn gebracht. Het gaat niet om het geld, maar om haar nalatenschap. Bij Carrie ging het erom om vrouwen te helpen en nu blijken vrouwen gekwetst te zijn geraakt”, klinkt het. Volgens de bron zou de actrice zich mede verantwoordelijk voelen voor wat er gebeurd is, hoewel ze niets wist van de incidenten.

Meer
Lees meer...