Sarah Polley (‘Women Talking’) zou live-actionremake ‘Bambi’ regisseren

Disney blijft werken aan live-actionremakes van zijn filmklassiekers. In het verleden hadden deze films een wisselend succes, maar The Little Mermaid, dat vorige maand verscheen, bleek wel een schot in de roos te zijn. Een van de volgende films die een live-actionremake krijgt, is Bambi. En die film lijkt nu een regisseur te hebben gevonden.

Enkele jaren geleden maakte Disney bekend dat de animatiefilm Bambi een live-actionremake zou krijgen. Ondertussen is het al een tijdje stil rond deze herwerking, maar nu komt het nieuws dat Disney in gesprek is met regisseur Sarah Polley om het project te leiden.

Sarah Polley

Sarah Polley is een Amerikaanse regisseur, die eerder dit jaar de Oscar voor Best Adapted Screenplay in ontvangst mocht nemen voor de film Women Talking. Volgens Deadline zou ze nu in gesprek zijn met Disney om de live-actionremake van Bambi te regisseren.

De herwerking van Bambi zou een musical worden, waarin muziek van onder andere countryzangeres Kacey Musgraves te horen zal zijn. Micah Fitzerman-Blue en Noah Harpster, die samen al verantwoordelijk waren voor het script van Maleficent: Mistress of Evil, maakten al een nieuwe versie van het script. De broers Chris en Paul Weitz zijn betrokken bij de film als producers. Zij werkten eerder al samen met Disney voor Cinderella, Rogue One: A Star Wars Story en Pinocchio.

Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames van start zouden gaan dus is er ook nog geen zicht op een releasedatum voor de live-actionremake van Bambi. Maar aangezien de regisseur dus nog niet volledig vastligt, zal het waarschijnlijk nog wel enkele jaren duren voor we Bambi in z’n live-actiongedaante in de cinema te zien zullen krijgen.

Meer
Lees meer...