Selena Gomez krijgt eigen kookprogramma op HBO Max

Naast zingen en acteren gaat Selena Gomez nu ook koken op televisie. Binnenkort zal de zangeres samen met een gast chef-kok een kookprogramma presenteren voor de nieuwe streamingdienst HBO Max.

Amerikaanse actrice en zangeres Selena Gomez zal binnenkort haar eigen kookprogramma presenteren vanuit haar keuken. In elke aflevering zal ze onder andere tips krijgen van een echte chef-kok die haar op afstand zal bijstaan. Gomez zal ook de productie van het programma voor haar rekening nemen.

Passie voor koken

In het kookprogramma zal ze, zoals velen onder ons, haar kookkunsten proberen te verbeteren tijdens de quarantaine. De show wil zo het koken thuis een spannende en leuke twist geven. De zangeres zegt zelf dat als ze geen actrice was geworden, ze zeker de culinaire richting was uitgegaan. “Ik ben aan het experimenteren geslagen in de keuken nu ik veel tijd thuis doorbreng”, liet Gomez nog aan de Amerikaanse pers weten. Het programma bevat tien afleveringen en er zal ook telkens een voedselgerelateerde liefdadigheidsinstelling in de spotlights worden gezet.

HBO Max wordt op 27 mei gelanceerd in Amerika. Het kookprogramma van Selena Gomez wordt in de zomer op de streamingdienst verwacht.

Meer
Lees meer...