‘Sex Education’: Prachtige huis van Jean en Otis staat te koop

Iedereen die Sex Education heeft gezien, kent zonder twijfel het prachtige rode huis van Jean en Otis Milburn. Het huis bestaat echt en is gelegen in Symonds Yat in de buurt van Bristol in Groot-Brittannië. Wie droomt van het huis (en 1,5 miljoen pond te veel heeft) kan het nu kopen.

Sinds vorige week is het vierde en laatste seizoen van Sex Education te vinden op Netflix. De reeks speelt zich af in Groot-Brittannië en de locaties uit de reeks zijn dan ook daar te vinden. Een van de meest iconische locaties uit de reeks staat nu te koop.

1,5 miljoen pond (1,73 miljoen euro)

Het rode huis waar Jean en Otis Milburn wonen, is waarschijnlijk de meest herkenbare locatie van Sex Education. En dat huis staat nu te koop. Het gaat om een vrijstaand huis in een Noorse stijl met vijf slaapkamers en twee badkamers op drie verdiepingen. Het huis werd gerenoveerd in 2002 en staat op een grond van in totaal 1,8 hectares.

“Het feit dat dit pand zo bekend is, draagt alleen maar bij tot de aantrekkingskracht van dit spectaculaire en ongelofelijk zeldzame huis met een uitzonderlijk uitzicht op de Wye River in een prachtige besloten en bosrijke omgeving”, klinkt het bij de makelaar.

Wie geïnteresseerd is in het huis zal wel diep in de buidel moeten tasten. Het huis staat namelijk te koop van 1,5 miljoen pond, wat overeenkomt met 1,73 miljoen euro. Je kan de advertentie voor de woning (en heel wat foto’s) vinden via deze link.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde en laatste seizoen van Sex Education:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...