‘Sex Education’ komt volgend jaar terug: Netflix lost nieuwe foto’s

Goed nieuws voor iedereen die nood heeft aan Sex Education! Het tweede seizoen van de Netflixreeks verschijnt volgend jaar op de streamingdienst en om dat te vieren loste die nieuwe foto’s. We krijgen de belangrijkste personages uit de serie in zes foto’s te zien.

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht. Dat betekent niet voor iedereen hetzelfde: sommigen kijken uit naar de feestdagen, anderen worden al bang voor het dieet en de goede voornemens ná de feestdagen en nog anderen tellen al af naar de dag waarop het tweede seizoen van Sex Education op Netflix beschikbaar wordt.

Goed nieuws voor de mensen die tot die laatste groep behoren, want de streamingreus heeft nieuwe foto’s uit dat tweede seizoen gelost! We worden gezegend met maar liefst zes foto’s van de belangrijkste personages uit Sex Education.

Otis Milburn en Eric Effiong

Aimee Gibbs en Maeve Wiley

Sex Education 2 Aimee Maeve
Netflix

Jean Milburn

Sex Education 2 Jean
Netflix

Lily Iglehart en Ola Nyman

Sex Education 2 Lily Ola
Netflix

Jackson Marchetti

Sex Education 2 Jackson
Netflix

Adam Groff

Sex Education 2 Adam
Netflix

Chlamydia-uitbraak

In het tweede seizoen van Sex Education heeft laatbloeier Otis zijn eigen advies nodig. Op het einde van het eerste seizoen kust hij namelijk voor de eerste keer zijn nieuwe vriendin Ola. Hij moet dus werken aan die relatie, maar moet tegelijkertijd proberen zijn gehavende relatie met Maeve proberen te herstellen.

Otis Milburn is niet de enige die nood heeft aan een degelijke portie seksadvies. De hele Moordale Secondary-school kan het wel gebruiken, want er is een gigantische chlamydia-uitbraak aan de gang. Bovendien duiken er ook nieuwe kinderen op, die naar de school gaan.

Logeren

Het huis waar Jean en haar zoon Otis in wonen, is in één woord: prachtig. Maar wist je ook dat je er – normaal gezien – kan logeren? Het huis is in het echte leven een B&B, maar door de opnames van Sex Education is het tijdelijk gesloten. Wanneer de bed and breakfast opnieuw open gaat, is afhankelijk van het eventuele verdere verloop van de serie.

Sex Education is één van de vijftig beste series op Netflix! De andere 49 checken? Dat kan je hier!

Meer
Lees meer...