Acteurs Adam Demos, Sarah Shani en Mike Vogel keren terug voor ‘Sex/Life’ seizoen 2 naast nieuwe castleden

Eind september 2021 kondigde Netflix aan dat de megapopulaire softpornoserie Sex/Life zou terugkeren voor een tweede seizoen. Daarna werd het even stil over het vervolg van de meest gehypete Netflireeks, maar nu weten we iets meer over de cast. Naast de terugkeer van drie hoofdrolspelers Adam Demos, Sarah Shahi en Mike Vogel en nog andere castleden uit het eerste seizoen, zullen we ook een heel aantal nieuwkomers zien.

Netflix kondigde onlangs aan dat de acteurs Adam Demos (Brad Simon), Sarah Shahi (Billie Connelly), Mike Vogel (Cooper Connelly) en Margaret Odette (Sasha Snow) allemaal zullen terugkeren voor het tweede seizoen van de veelbesproken reeks Sex/Life – mede door die ene douchescène. Evenals de coacteurs Jonathan Sadowski (Devon) en Li Jun Li (Francesca).

Nieuwe castleden

Maar naast de terugkerende cast, kondigde Netflix ook een groep nieuwkomers aan die de boel wat zullen opvrolijken oftewel meer drama zullen veroorzaken voor wanneer de show terugkeert. Die sterren omvatten Craig Bierko (UnREAL) als Mick, Cleo Anthony (Roswell, New Mexico, Divergent) in de rol van Kam, Darius Homayoun (Succession) als Majid, Dylan Bruce (Orphan Black, Midnight, Texas) speelt Spencer en actrice Wallis Day (Batwoman) zal in de rol van Gigi kruipen.

Serie-bedenker Stacy Rukeyser zal terugkeren als showrunner en schrijver, en zal uitvoerend produceren naast Jordan Hawley.

In september onthulde de serie dat het zou terugkeren voor een tweede seizoen in een Instagrampost. “Ben je klaar voor meer? Sex/Life zal binnenkort terugkeren voor seizoen 2″, schreef Netflix destijds, waarbij het een video deelde die meerdere clips bevatte van geschokte fans die reageerden op enkele van de meest schandalige scènes van de show.

Wereldwijde hit

Sex/Life is een droom die uitkomt”, vertelde showrunner Rukeyser aan Deadline op 27 september 2021. “Om een show te maken over de vrouwelijke seksualiteit die zoveel miljoenen kijkers in vervoering heeft gebracht, is niet alleen enorm leuk, maar ook ongelooflijk bevredigend.”

“Als ik denk aan alle vrouwen van over de hele wereld die mij hebben verteld dat de show hen op een persoonlijke manier aanspreekt, raak ik zo geïnspireerd”, vervolgde ze. “Ik ben enorm blij en dankbaar voor de kans om dit verhaal te mogen blijven vertellen voor Billie en voor ons allemaal.”

De reeks Sex/Life, die afgelopen juni voor het eerst in première ging op Netflix, is geïnspireerd op de roman 44 Chapters About 4 Men van BB Easton. Het was meteen een grote hit en trok zo’n 67 miljoen huishoudens in de eerste vier weken, onthulde de streamingdienst in een eerder persbericht. De erotische dramaserie is vooral een grote hype geworden dankzij één specifieke scène in de derde aflevering, die het hele internet rondging.

Sex/Life

Sex/Life gaat over Billie Connelly (Sarah Shahi), een gewone huisvrouw en moeder van twee kinderen, getrouwd met de liefhebbende Cooper (Mike Vogel). Maar hiervoor leidde Billie een totaal ander leven, ze was een vrijgevochten vrouw die samen met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette) genoot van het single leven in de stad die nooit slaapt: New York City.

Billie blikt nostalgisch terug naar haar verleden, maar door haar saaie gezinsleven begint ze heimwee te krijgen. Ze besluit een dagboek te beginnen waarin ze fantaseert over haar passionele uitspattingen met haar sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), haar grote en pijnlijkste liefde waar ze eigenlijk nooit echt over is geraakt. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt of ze wel oprecht gelukkig is. En dan vindt haar man Cooper plots haar dagboek.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

Het eerste seizoen van Sex/Life is nog steeds te streamen op Netflix. Kijk ook eens tussen onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...