Left Right
scrollTop top

Shakira en Jennifer Lopez samen op het podium tijdens de Super Bowl


Jennifer Lopez J-Lo Shakira Super Bowl Half Time
© Twitter/@JLo

Het is al de 53ste keer dat de grote finale in het American Football meer is dan alleen een sportief evenement. De rust van de wedstrijd wordt al sinds jaar en dag draaglijker gemaakt door optredens van wereldsterren en dat zal ook in 2020 het geval zijn. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira zullen samen een concert in elkaar boksen.

De Super Bowl, de finale in het American Football, krijgt op 2 februari 2020 een latina-tintje. Zangeressen Shakira en Jennifer Lopez zijn namelijk verantwoordelijk voor het optreden tijdens de rust van de wedstrijd. Dat optreden is veel meer dan “gewoon een kort concert”, want de Super Bowl is één van de meest bekeken evenementen op de Amerikaanse televisie.

Dat het een enorme eer is, om het optreden te mogen verzorgen, dat weten de twee zangeressen ook. Ze deelden allebei een foto op sociale media, waarop duidelijk een vrouw te zien was. Het was geen foto van henzelf, maar het was ook niet duidelijk wie het dan wél was.

J-Lo deelde een ‘anonieme’ foto van Shakira:

En ook Shakira hintte naar een samenwerking met Jennifer Lopez:

Een half uurtje later volgde een officiële foto van hen samen. Op het Twitter-account van Shakira verscheen die samen met de tekst: “Het wordt niet beter dan dit! Ik kijk er zo naar uit om op het Pepsi-podium te staan tijdens de rust van Super Bowl 53!”

Jennifer Lopez deelde dezelfde foto, maar ging voor een ander soort tekstje. “We gaan de wereld in vuur en vlam zetten!” verscheen daar boven de foto. Het is de eerste keer dat de twee power-vrouwen een podium delen, volgens Pepsi, die het concert sponsort.

Gigantische voorgangers

Eén ding is zeker: de druk is groot. Want J-Lo en Shakira stappen in de voetsporen van onder andere Michael Jackson, de combinatie van NSYNC en Britney Spears, The Rolling Stones, Prince en Beyoncé (die Michelle en Kelly meebracht voor een soort Destiny’s Child-reünie).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…