‘Shazam! Fury of the Gods’ krijgt nieuwe officiële trailer

Warner Bros. Pictures en DC Studios hebben een nieuwe trailer gedeeld van de film Shazam! Fury of the Gods. Daarin zien we niet alleen hoofdrolspeler Zachary Levi aan het werk, maar ook heel wat nieuwe castleden.

DC staat binnenkort voor grote veranderingen. Sinds 1 november 2022 is de leiding van DC Studios namelijk in handen van het duo James Gunn en Peter Safran. Zij werken aan een nieuw meerjarenplan en een uniforme verhaallijn voor films, series en games. Officieel zijn er over dat plan nog geen details bekendgemaakt, maar het is nu al duidelijk dat Gunn en Safran met de grove borstel door de franchise gaan. Zo worden Henry Cavill als Superman en Dwayne Johnson als Black Adam afgevoerd.

Films die al opgenomen werden en in 2023 zullen uitkomen, blijven voorlopig uiteraard buiten schot. De eerste in dat rijtje is Shazam! Fury of the Gods. Die film is een sequel op de succesvolle superheldenfilm Shazam! uit 2019.

Nieuwe castleden

In Shazam! Fury of the Gods zien we uiteraard opnieuw Zachery Levi in de hoofdrol als Billy Baston of Shazam. Daarnaast keren ook zijn pleegbroer en -zussen uit de eerste film terug … alleen zijn ze nu wel volwassen geworden. Die rollen zijn voor Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler, Grace Currey en D.J. Cotrona. Zij krijgen niet alleen af te rekenen met interne twijfels, maar moeten ook de Daughters of Atlas verslaan. Dat trio slechteriken heet Hespera, Calypso en Antaeus en wordt gespeeld door respectievelijk Helen Mirren, Lucy Liu en Rachel Zegler.

Bekijk hier de trailer van Shazam! Fury of the Gods:

Shazam! Fury of the Gods is in de cinema te zien vanaf woensdag 15 maart.

Meer
Lees meer...